Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kraj igre Danijel Kol Završena

11 pregleda
0 želi ovaj predmet

Kraj igre Danijel Kol Završena

Završena

Datum završetka: 28.03.2024. u 18:09

Početna cena: 496 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

MarcoVB

(1.106)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.584 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Sve je počelo sa Krpenim lutkom. Nastavilo se sa Marionetom. Sada je pred njima najteži slučaj u karijeri: da li je ovo kraj igre za Vulfa i Baksterovu?

Zaključana soba. Telo mrtvog policajca. Tajna koja je otišla u grob sa njim. Smrtonosni krug se zatvara. Sada je sve na kocki.

Penzionisani policajac Finli Šo pronađen je mrtav u zaključanoj prostoriji. Niko ne sumnja da je to bilo samoubistvo. Niko osim detektiva sa ukaljanom reputacijom: Vilijama Vulfa Foksa. Zajedno sa svojom nekadašnjom partnerkom Emili Bakster i privatnim istražiteljem Edmundsom, počinje da kopa po Šoovoj karijeri. Da li je bio tako nevin kao što izgleda? Ili u njegovoj prošlosti postoji nešto što nikada nikome nije otkrio? Ipak, nisu svi oduševljeni što se Vulf vratio u igru. Što dublje zalazi u blato policijske korupcije, to više rizikuje svoju karijeru – i živote svojih voljenih.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Nakon uplate, predmet šaljem preporučenom poštom ili kurirskom službom. Visina poštarine zavisi od službe koja vrši isporuku i snosi je kupac. Lična isporuka samo uz precizan dogovor.

Prodavac

MarcoVB (1.106)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.584 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132561653