Dzuli Garvud - Tajna - novo

20 pregleda
0 želi ovaj predmet

Dzuli Garvud - Tajna - novo

Cena: 249 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

jasminamatun

(1.201)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10.417 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

kao na slici
Džudit Hampton nije odrasla u stabilnoj porodici, ali je postala zanosna lepotica, odana i požrtvovana, puna ljubavi prema drugima. Njena najdraža prijateljica trebalo je da se porodi i Džudit je obećala da će biti uz nju zbog straha od smrti na porođaju koja je pratila žene u Fransis Ketrininoj porodici. Ništa je, međutim, nije pripremilo za prizor škotskog gorštaka koji je trebalo da joj bude pratnja na tom putu.

Ijan Mejtland, gospodar klana, bio je najprivlačniji i najjači čovek kojeg je ikad videla. Na putu ka vrletima Škotske, iako zbunjen njenim prkosom, Ijan je poklekao pred Džuditinim čarima. U plamenu strasti, u vrelini poljubaca, ceo svet se okrenuo i Ijan je shvatio kako pada na kolena pred ponosnom Engleskinjom. Spreman je i na pakt sa samim đavolom, ali nije dozvolio da bilo šta poljulja poverenje u nju, dok je istina o njenom ocu pretila da uruši i najjači savez i najiskreniju ljubav.

Uslovi prodaje prodavca

Uplata na račun po završetku licitacije, slanje preporučenim pismom, tiskovinom ili post expresom, POŠTARINU PLAĆA KUPAC

Prodavac

jasminamatun (1.201)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10.417 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132898625