BUNKER 13 Aniruda Bal

319 pregleda
1 želi ovaj predmet

BUNKER 13 Aniruda Bal

Cena: 240 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

dejanstanx

(4.281)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.258 pozitivnih ocena

Beograd-Surčin, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

SLIKE
MM je čovek u večitom traganju za uzbuđenjem, ražalovani, samodestruktivni bivši kadet, ljubitelj teških droga i seksualnih perverzija, prepredeni novinar koji bi učinio sve da dođe do dobre priče. Njegove veze zadiru duboko u srž nemoralnog indijskog političkog miljea i u samo srce vojske, koja i jeste predmet njegovog interesovanja i gde njegova hrabrost izaziva poverenje i divljenje još nemoralnijih izvora.

Prateći specijalne snage u niz smrtonosnih zadataka na kašmirskoj granici, MM potvrđuje svoje sumnje da kriminalna grupa oficira švercuje drogu i zaplenjeno oružje kroz džunglu preko indijske granice. Kad u prepadu na neprijateljski bunker otkriju ogroman arsenal oružja i heroina visoke čistoće, komandir na dužnosti njemu prepušta da se pobrine za smeštaj zaplenjene robe, čime se MM upetljava u međunarodnu mrežu šverca oružja, obračuna među različitim kriminalnim bandama i dvostrukih igara, opasnijih od svega čime se ikada bavio.

Ciničan, obavešten, krajnje sposoban, sa jakim unutrašnjim motivima, MM je slika i prilika intrigantnog, novog heroja postmodernizma. Pogled iznutra na ratnu korupciju i trgovinu oružjem, prvi roman najčuvenijeg indijskog predstavnika istraživačkog novinarstva, Bunker 13 je delo svetske klase.


Moguće je lično preuzimanje sredom, četvrtkom i petkom u 16h i 30 min, u podzemnoj garaži Delta Citija, ili za dalje destinacije šaljem poštom kao preporučenu tiskovinu

B2

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

dejanstanx (4.281)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.258 pozitivnih ocena

Beograd-Surčin, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 84752235