Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

- Nora Roberts - Saga o zalivu Česapik - komplet

38 pregleda
2 želi ovaj predmet

- Nora Roberts - Saga o zalivu Česapik - komplet

Cena: 399 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

JovanBeograd

(523)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

764 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Nora Roberts

- Plavetnilo
- Mirna luka
- Plima


Plavetnilo
Nakon mučnog detinjstva sa majkom narkomankom i prostitutkom, Set Kvin je konačno pronašao utočište u domu svoje starije braće koja su uspela da ispune očev amanet: da dobiju potpuno starateljstvo nad njim. Mršavi uplašeni dečak je izrastao u zgodnog mladića koji je uspeo da izgradi zavidnu karijeru slikara.
Kada su mu dosadili uspeh i putovanja po Evropi, vratio se u svoj dragi Sveti Kristofer sa namerom da tu i ostane. Velika bučna porodica ga je jedva dočekala. Okružen ljubavlju i pažnjom, počinje da shvata da mu ipak nešto nedostaje. Zapravo, neko sa kime će deliti i dobro i zlo. Jedna lepa devojka je skoro došla u malo ribarsko mesto bežeći od gradske vreve i uticajnih veza svoje imućne porodice.

Izazov da uspe sama je njen prioritet.

A izazov da odoli Setu Kvinu, nešto je sa čime će teško izaći na kraj…



Mirna luka
Filip Kvin je stvorio savršen život. Vrtoglavom brzinom je izgradio uspešnu karijeru i stekao divan stan sa pogledom na luku. Sve je učinio da sećanje na život koji je proveo na ulici ostane čvrsto zakopano u prošlosti. Ipak, svaki pogled na Seta podsetio bi ga na dečaka kakav je nekada bio.
I dok posao sa brodogradilištem lepo napreduje, borba za starateljstvo se nastavlja. Činilo se da je budućnost najmlađeg Kvina rešena – dok tajanstvena žena nije stigla u grad.
Lepotica koja dolazi u Sent Kristofer tvrdi da istražuje ljude i običaje grada za svoju novu knjigu, ali su zapravo Kvinovi predmet njenog interesovanja.
Njena pojava zaintrigirala je Filipa. Iako je odlučila da otkrije svoje motive, Sibil još uvek čuva tajnu koja može da ugrozi život koji su braća stvorila za Seta… tajnu koja može da sruši porodicu zauvek…



Plima
Za razliku od svoje braće, samo je Itan Kvin delio strast i ljubav svoga oca prema malom gradu u zalivu Česapik i samo je on ostao u porodičnom domu. Nakon očeve smrti, Itan je čvsto rešio da pokrene posao pravljenja brodova zajedno sa svojom braćom koja ga, sa ne baš podjednakim žarom i oduševljenjem ipak prihvataju.
Ali nije brodogradilište najveći Itanov izazov.
Borba za starateljstvom nad mladim Setom još nije okončana i sada mu je potreban više nego ikada a tu je i Grejs, žena koju je celog života voleo ali nikada nije verovao da može da bude njegova.
Ispod Itanovih mirnih, pitomih očiju krije se mračna i bolna prošlost. Nažalost, i desetogodišnji Set ima svoje rane. I Grejs nosi svoj kofer bolnih uspomena…
Zajedno će pokušati da nauče kako da se izbore sa duhovima iz prošlosti i da upravo u tome pronađu šansu za budućnost i konačnu šansu za sreću…


Pogledajte i druge knjige koje prodajem.
https://www.kupindo.com/Clan/JovanBeograd/SpisakPredmeta

Uslovi prodaje prodavca

Poštarinu plaća kupac.

Ne šaljem u inostranstvo.

Lično preuzimanje na mojoj adresi.

Plaćanje posle slanja samo za članove koji imaju sve pozitivne ocene.

Prodavac

JovanBeograd (523)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

764 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131757777