Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

- Nora Roberts - Saga o O`Harlijevima

31 pregled
3 želi ovaj predmet

- Nora Roberts - Saga o O`Harlijevima

Cena: 499 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

JovanBeograd

(523)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

764 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Nora Roberts

- Dva sveta
- Više od lepote
- Poslednja odana žena
- Bez traga


- Dva sveta
Medi O’Harli, jedna od trojki Frenka i Moli O’Harli, poznatih putujućih zabavljača, nasledila je najjači gen od svojih roditelja: ljubav prema plesu i osećaj koji joj on pruža. Na putu do zvezda za nju ne postoje prepreke.

Vraćajući se sa probe za novi mjuzikl u kome igra glavnu ulogu, igrom slučaja upoznaje Rida Valentajna, vlasnika produkcijske kuće i producenta upravo te predstave.

Iako su im se putevi ukrstili i strast je planula, njih dvoje su ipak dva sveta – ona je sanjar, a on je odavno prestao da sanja. Njega pokreću bogatstvo i moć, a nju muzika, ples i svetla reflektora čine živom. Rid se opire svojim osećanjima, ali Medi želi da odledi njegovo davno zaleđeno srce i odbija da se bez borbe odrekne ovog očaravajućeg čoveka.



- Više od lepote
Šantel O’Harli je poznata holivudska glumica i najstarija od O’Harlijevih trojki − lepa, slavna i bogata. Popularnost i mnogobrojne obožavaoce je stekla snimajući filmove u kojima osim njenog talenta i lepote do izražaja dolazi i seksepil. Stičući slavu naučila je da se sama nosi sa svim što uz to ide i ostala nedodirljiva. Međutim, kada tajni obožavalac počne da joj šalje vulgarne i preteće poruke, Šantel shvata da joj treba zaštita. Njen menadžer angažuje svog prijatelja Kvina Dorana, bivšeg specijalca, da je zaštiti i otkrije ko joj preti. Radeći svoj posao, arogantni i grubi Kvin, zaključiće kako je neosnovano mislio da je Šantel razmažena filmska zvezda i shvatiće da ona poseduje mnogo više od lepote. To saznanje će mu pomoći da otkrije ko je opsesivni obožavalac, ali i šta se krije u njegovom srcu…



- Poslednja odana žena
Dilan Krozbi je po zadatku došao na izolovan ranč u Virdžiniju kako bi napisao biografiju tragično preminulog automobiliste Čaka Rokvela. Na tom ranču je njegova udovica živela povučeno sa svojom decom. Došao je da vidi kakva je to žena koja je svetla reflektora zamenila uzgajanjem konja i ulogom domaćice. I došao je da je slomi, da otkrije, mislio je, njeno pravo lice. Ali Abigejl O’Harli Rokvel je pristala da proda dušu đavolu kako bi obezbedila budućnost za svoje sinove. O pokojnom suprugu govorila je sve najlepše štiteći tako uspomenu na njega, iako je život sa njim bio sve samo ne bajka koju su svi očekivali. Ono što ni Dilan ni Abi nisu očekivali je to da će ih zajednički život, blizina i razgovori odvesti u pravcu kome se nisu nadali…



- Bez traga
Za razliku od svojih roditelja i sestara koji su život posvetili svetlima pozornice, Trejs O’Harli bavio se drugim uzbudljivim poslom. Prošlo je dvanaest godina otkako je isplovio iz San Franciska kao mladi idealista izjedan krivicom što napušta porodicu, ali motivisan snovima i željom za putovanjima. Postao je priznati tajni agent, ali nakon neuspele akcije i ranjavanja, želeo je da bude sam. Želeo je viski i želeo je da na suncu Meksičkog zaliva zaboravi i organizaciju i sve što je video i učinio. Kada mu stari prijatelj pošalje crvenokosu lepoticu u nevolji, Trejs će ponovo pronaći želju za životom, ali i priliku za osvetu. Džilijan Ficpatrik će ga ubediti da će pomažući njoj, spasti i samog sebe, prepuštajući se sudbini i podižući davno srušene mostove svoga života.



Pogledajte i druge knjige koje prodajem.
https://www.kupindo.com/Clan/JovanBeograd/SpisakPredmeta

Uslovi prodaje prodavca

Poštarinu plaća kupac.

Ne šaljem u inostranstvo.

Lično preuzimanje na mojoj adresi.

Plaćanje posle slanja samo za članove koji imaju sve pozitivne ocene.

Prodavac

JovanBeograd (523)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

764 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131757429