Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

- NORA ROBERTS - komplet igre strasti - četiri knjige

57 pregleda
3 želi ovaj predmet

- NORA ROBERTS - komplet igre strasti - četiri knjige

Cena: 399 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

JovanBeograd

(523)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

764 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Nora Roberts

Naslovi

- Igre zavodjenja
- Igre strasti
- Iskušenje
- Tanka linija


Tanka linija
Vlasnica prodavnice ronilačke opreme Liz Palmer, volela je svoj mali udobni svet koji je stvorila i život koji je vodila na prelepom minijaturnom ostrvu u Karipskom moru. Sve se srušilo onog trenutka kada je jedan od njenih zaposlenih pronađen mrtav, a njegov brat blizanac ušao u Lizin život tragajući za ubicom i željan osvete. Međutim, ono što je iznenadilo ovo dvoje stranaca, bila je zapanjujuća privlačnost koja je buknula između njih. Iako je Džonas oboje uvukao u opasni svet krijumčara droge, veoma brzo će shvatiti da se predivne stvari mogu dogoditi kada otvoriš svoje srce pravoj osobi – makar to na prvi pogled delovalo kao popuno pogrešna odluka…


Iskušenje
Eden Karlbo živela je život iz bajke, okružena materijalnim blagostanjem i obasuta bezrezervnom ljubavlju svoga oca. Nikada nije primećivala koliko je zavisila od njega, verenika, posluge… Živela je u balonu od sapunice koji se raspršio onog trenutka kada joj je otac umro, a njoj ostala samo gomila problema i dugova; i slomljeno srce, jer je i verenik nestao kao i njen pređašnji život. Godinu dana kasnije, skupila je krhotine svog života, zalečila rane i sa drugaricom pokrenula kamp za devojčice, hvatajući se tako ukoštac sa novim životom; a veoma brzo, ispostaviće se, i sa šarmantnim komšijom Čejsom Eliotom, čije je imanje bilo tik uz kamp i čije su jabuke mamile kao rajsko zabranjeno voće…


Džoana Paterson je voditeljka kviza čije detinjstvo nije bilo srećno. Iako je živela u luksuzu i bogatstvu, nije osećala da je roditelji vole. Sada, kao mlada žena, ona želi da uspe kao producent i da na taj način izađe iz senke svog čuvenog oca.
Sem Viver je čuvana zvezda. Za njim uzdišu sve žene jer je prelep i naočit mladić iza koga se krije jedan sasvim običan dečko poreklom iz Virdžinije.
Džoana i Sem se sreću i igra počinje...


Igre zavodjenja
Kada se auto Trentona Sent Džejmsa III pokvario šesnaest kilometara pre krajnjeg odredišta, poslednje što je mogao da očekuje je da popravku uradi – žena. Inicijali K. K. na automehaničarskoj radnji nisu mnogo govorili o vlasnici radionice.

Slučajni susret bi prošao nezapaženo da se nije ispostavilo da je Trenton u malom mestu u Mejnu poslom; došao ja da proceni velelepno zdanje koje pripada Ketrin Kalhun i njenim sestrama. Ketrin je rešena da sačuva svoju porodičnu imovinu, iako je svesna da bi troškovi održavanja veoma brzo mogli da premaše ono što ona, njene sestre i njihova tetka mogu sebi da priušte.

Činilo se da je jedini izlaz prodaja.

Ali… tetka je imala druge planove za svoju bratanicu i zgodnog hotelskog magnata.



Knjge su u odličnom stanju.

Pogledajte i druge knjige koje prodajem.
https://www.kupindo.com/Clan/JovanBeograd/SpisakPredmeta

Uslovi prodaje prodavca

Poštarinu plaća kupac.

Ne šaljem u inostranstvo.

Lično preuzimanje na mojoj adresi.

Plaćanje posle slanja samo za članove koji imaju sve pozitivne ocene.

Prodavac

JovanBeograd (523)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

764 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131377317