Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

TESLA - MIloš Crnjanski

55 pregleda
1 želi ovaj predmet

TESLA - MIloš Crnjanski

Cena: 370 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

bikib

(2.850)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.248 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Autor:: Miloš Crnjanski
Žanrovi:: Domaći pisci, Drama
Izdavač:: Sumatra izdavaštvo
Godina izdanja:: 2021.
Broj strana: 105
Pismo: Ćirilica
Povez: Mek
Format: 20 cm

Knjiga je u odličnom stanju. Ima grešku na koricama, rikna je pomerena u stranu. To je greška u štampariji u doradi knjige. Pored toga, unutrašnje strane i sadržaj, sve je na svom mestu. Pogledajte fotografisane slike (naslovna je preuzeta sa interneta, ostale su slike predmeta koji se prodaje)


„Ta drama je u mojoj glavi još od 1952. godine. Nikola Tesla nije postojao kao jedna ličnost. Bio je prvo Tesla koji je srećan i koji je u Ameriku došao mlad i vanredno lep. Bio je u cipelama kada je kao radnik u Pitsburgu… Ali i kao takav, sa velikim uspehom držao je predavanja na univerzitetima. Časopisi su bili puni – a i cela Amerika je prosto brujala – od njegovih intervjua i naučnih eseja… Kasnije, on se toliko povukao da je počeo da živi potpuno usamljen. Postao je jedna enigma, tajna! Bio je to drugi Tesla. Taj vanredno lep čovek nikada se nije oženio, mada u njegovom životu ima pet žena koje su se pojavljivale u njegovom društvu. On nikada nije bio ni veren, niti se pominjala ijedna od tih žena kao kandidat za brak.

Tesla je jedna tragična figura kroz koju se ogleda borba jednog iseljenika, borba u jednom stranom svetu u kome nije kod kuće, jer on stalno – ne zaboravite, to je jako smešno, da čovek koji stigne u Ameriku i koji je jedan od najvećih fizičara sveta – ponovo, za četiri centa izdaje svoje pesme. Smatralo se da jedan tako ozbiljan naučenjak to čini u nekoj naročitoj vrsti ludila. Međutim, on je zaista bio pesnik.”

Miloš Crnjanski

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Molim Vas kontakt samo preko Limunda. Zbog obaveza nisam u mogućnosti da se javljam na mobilni telefon osim ako se prethodno tako ne dogovorimo. Takođe zbog Vaše i moje sigurnosti najbolje je da sva prepiska i dogovori budu preko Limunda.

Lično preuzimanje isključivo na adresi koju dobijate sa Limunda.

Ne šaljem u inostranstvo.

Ne šaljem pouzećem, osim za članove sa pozitivnim ocenama.

Očekujem od svih da poštuju pravila Limunda.

Prodavac

bikib (2.850)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.248 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126496901