Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Smrt u Sarajevu Duško Anđić

80 pregleda
0 želi ovaj predmet

Smrt u Sarajevu Duško Anđić

Cena: 365 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Nenad.Joksa

(236)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

386 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Izdavač: Prosveta - Beograd; 1996; Broširani povez; ćirilica; 12x20 cm; 148 str.;

Očuvana knjiga. Čitana i ne jednom, ali nije oštećena, sem ćoška prednje korice, donji levi ugao (vidi se sa fotografije). Nema posvete, pisanja ni rukopisa po njoj. Unutra čista i uredna! Građanski rat u BiH. . . !
Retko u ponudi!
Kolekcionarski primerak! Nema je po ovoj ceni na netu! Preporučujem kupcima!

Do oktobra 1992. godine, živeo i radio u Sarajevu, kao dramski pisac i reditelj. Na Televiziji Sarajevo radio je kao reditelj i odgovorni urednik Redakcije igranog programa. Od 1992. godine je živeo i radio u Beogradu kao samostalni umetnik.

Anđić je autor tridesetak dramskih i proznih dela. Pisao je radio i televizijske drame i serije, pozorištne drame, kratke priče i romane. Njegova najpoznatija dramska dela su „Jedilište (Omer-paša Latas)", premijera 1977.godine i „Princip G" (o Sarajevskom atentatu),1981. godine - obe u režiji autora i u izvodjenju Narodnog pozorišta u Sarajevu. Izabrane drame Dušana Anđića objavila je sarajevska izdavačka kuća „Svjetlost" 1985. u ediciji Antologija savremene književnosti naroda i narodnosti Bosne i Hercegovine u 50 knjiga.


Anđić je autor više proznih dela: "Smrt u Sarajevu" ("Prosveta" Beograd, 1994, prvo izdanje, 1995, drugo izdanje), "Balkanska priča", roman, 2009, "Kratka priča o nestajanju i nastajanju", 1014, "Hagada - Sarajevska priča", , roman 2015, "Ko je ubio predsednika", roman, 2016. godine (sve u izdanju Izdavačke kuće "Rabic" iz Sarajeva).

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Lično
  • Slanje AKS, BEX, Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

Nenad.Joksa (236)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

386 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123691025