Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ponovo s njim

186 pregleda
1 želi ovaj predmet

Ponovo s njim

Cena: 300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

milicarica

(2)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2 pozitivne ocene

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Vreme je da postanem lepotica!

Marija ima 27 godina, nema posao ali ima završen fakultet, i živi sa roditeljima mirnim i usamljenim životom u kući na Zvezdari. Ima samo nekoliko prijateljica i jednog prijatelja, Lazu. Amaterski se bavi astrologijom, obožava romantične komedije i juri momke koji je nesvesno podsećaju na njenu prvu ljubav Anđelka, koji već dugo živi u inostranstvu. Simpatična i plahovita, ona liči na devojku koja odbija da odraste.

Ali sasvim iznenada, kako to obično u životu biva, za samo nekoliko meseci Marijin život će se potpuno promeniti. Dobiće posao kao nastavnica hemije, investitori će kupiti njenu porodičnu kuću i plac pa će uslediti selidba, i na kraju, neočekivano i bez najave, kao u romantičnim komedijama, njena prva ljubav vraća se u Beograd. Naizgled, sve je savršeno. ..

Roman Ponovo s njim Nataše Ikonić je knjiga o emocijama i strastima koje plamte u nama, ali istovremeno duhovita i poučna romansa o unutrašnjem sukobu devojke i žene u jednom biću. Upoređivan sa delima njene slavne koleginice Sofi Kinsele, ovaj šarmantni roman, pisan u maniru dnevnika, zapravo je vodič za ljubav koja se razvija putem iskrene i neobuzdane strasti.  

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

milicarica (2)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2 pozitivne ocene

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107820381