Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Radni visak sa prstenom. Radiestezija. Mesing.

114 pregleda
4 želi ovaj predmet

Radni visak sa prstenom. Radiestezija. Mesing.

Cena: 2.937 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Radionica-Visak

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Bez žlebova i sa drvenim prstenom Radni visak sa prstenom je vrlo jednostavnog izgleda. Nešto je manji i lakši od Radnog viska, ali po rezultatima ništa ne zaostaje za njim.

Upotrebljava se kao visak namenjen za svakodnevnu upotrebu u dužim vremenskim intervalima. Proistekao je kao rezultat neprekidnog istraživačkog rada istog tima stručnjaka, pomalo entuzijasta, posvećenih beskonačnim eksperimentisanjima i usavršavanju u oblasti radiestezije, bioenergije, štetnih zračenja i sličnim pojavama u čijem okruženju živimo.

Odlično je izbalansiran, brzo i lako menja svoju putanju.

Na njega je montiran lančić sa drvenom drškom umesto kanapa, da bi odoleo svakodnevnim ekstremnim iskušenjima za koje je namenjen.

Sve naše viskove izrađujemo mi u našoj maloj porodičnoj radionici. Viskovi se pojedinačno izrađuju ili kako jedan moj prijatelj kaže - stvaraju, sa posebnom pažnjom, od mesinga proverenog kvaliteta a završna obrada je poliranjem, da bi dobili glatkoću i sjaj, kako bi bili pogodniji za svakodnevnu upotrebu.

Zadovoljni korisnici naših viskova su ono čemu mi najviše posvećujemo pažnju. Ako budete imali nekih pitanja u vezi sa viskovima, stojimo vam na raspolaganju. Zahvaljujemo vam se na interesovanju i podrsci.

Cena viska je 25€, što u je u dinarima 2937,00 a sa poštarinom je 3168,00.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem
  • Slanje Pošta

Prodavac

Radionica-Visak (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122799673