Dosije Omega, Milan Vidojević SVE ZA 10d

70 pregleda
7 želi ovaj predmet

Dosije Omega, Milan Vidojević SVE ZA 10d

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 23.05.2022. u 22:15

Kupljen za: 487 RSD

Broj ponuda: 24 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(8.265)

99,92% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

40.525 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Vrlo dobro očuvano, ima nekih podvučenih delvoa

Ovo je knjiga o Novom svetskom poretku koji frontalno gura čovečanstvo u ropstvo kroz kontrolu hrane, energije, kredita, finansija i ličnih sloboda kako bi se ostvarila njegova suština – da poremeti i destabilizuje ljudsko društvo. Svi koji žele da glasno kažu da se sa nečim ne slažu izvrgnuti su ruglu kroz mehanizme medijske manipulacije.
Prikаzuje nаličje novog svetskog poretkа, izrаženo kroz uticаje tаjnih društаvа, kultovа i sekti nа kreirаnje svetske politike, kаo i mаnipulisаnje nаrodimа i pojedincimа. Koliko uzbudljivo, toliko i zаstrаšujuće!

Аутор - особа Видојевић, Милан
Наслов Dosije Omega : novi svetski poredak kao novi satanizam / Milan Vidojević
Врста грађе књига
Језик српски
Година 2001
Издавање и производња Beograd : No Limit Books, 2001 (Mladenovac : Grafika)
Физички опис 403, [12] str. s fotogr. : ilustr. ; 21 cm
Збирка ǂBiblioteka ǂ"Otpor" ; ǂknj. br. ǂ1
ISBN (Broš.)
Напомене Tiraž 1000
Dodatak I: str. 392-397
Bibliografija: str. 398-400.
Предметне одреднице Међународни односи
УДК 327

Novi svetski poredak frontalno gura čovečanstvo u ropstvo, kroz kontrole hrane, energije, kredita, finansija i ličnih sloboda, kako bi se ostvarila njegova suština – da poremeti i destabilizuje ljudsko društvo, pritom konstantno puneći uši čovečanstvu kako je to za njegovo dobro, kako je to „civilizacija”, dok one koji im se suprotstavljaju žigošu kao ekscentrike i bolesnike koji žive u svetu svojih fiks ideja o navodnom neljudskom poretku i globalnom nacizmu koji je pred vratima. Svi koji žele glasno da kažu kako se sa nečim ne slažu, izvrgnuti su ruglu kroz mehanizme medijske manipulacije i sistem „vrednosti” koji ih predstavlja kao subverzivne i destruktivne osobe. Tako patriotizam i nacionalizam postaju arhaična i negativna svojstva karaktera, a odricanje od svega što je lično i posebno postaje obrazac nove filozofije življenja, gde je „Europa” postala merilo svih stvari i cilj svih napora „zaostalih” zemalja. Novi kriterijumi etičkih vrednosti pretvorili su ove principe u šuplje ljušture, a reči kao što su „ljubav” i „saosećanje” su reči kojih se treba stideti. Kao lideri su nam se nametnuli ambiciozni egoisti, čiji su životni horizonti omeđeni težnjom ka bezobzirnoj dominaciji, a nelečeni kompleksi inferiornosti su opasan reagens kojim su spremni da zapale vatru osvetoljubivosti prema svemu što je drugačije ili iznad njihovih diktata, ispunjavajući tako zadatak zbog kog im je i data moć.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (8.265)

99,92% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

40.525 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 112256541