Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

2 (dva) bicikla za decu obolelu od mišićne distrofije

1.484 pregleda
2 želi ovaj predmet

2 (dva) bicikla za decu obolelu od mišićne distrofije

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 16.06.2021. u 12:15

Kupljen za: 30.011 RSD

Broj ponuda: 3 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

udruzenjedistroficara

(1)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Tijana Milojević i Nataša Ivančević iz Novog Sada, su humane devojke i entuzijaskinje koje su svojim bicilima prešle ona čuvena 442km, relacije između Beograda i Zagreba za samo 7 dana. Njihova vožnja je pored humanitarnog karaktera-svaki pređeni kilometar je značio donaciju sredstava za Humanitarnu organizaciju „Čepom do osmeha“, imala za cilj i promociju izazova kroz fizičku aktivnost, kao priliku da ljudi pokrenu jedni druge i time rade na zdravim vrednostima i ulivanju vere da je fizička aktivnost i zajedničko udruživanje prilika za menjanje sveta na bolje.

Tijana i Nataša su odlučile da svojom humanitarnom misijom pomognu još jednu organizaciju, a to je Udruženje distrofičara Južnobačkog okruga iz Novog Sada. Udruženje distrofičara Južnobačkog okruga je samostalna, neprofitna, nestranačka i humanitarna organizacija koja okuplja osobe obolele od mišićnih distrofija i srodnih neuro-mišićnih oboljenja. Neuromišićne bolesti su genetska oboljenja koja se najčešće javljaju u ranom detinjstvu dovodeći do progresivnog oštećenja motornih funkcija. Posledica toga je otežano kretanje i potreba za korišćenjem invalidskih kolica. Udruženje ima stalni zadatak da ukazuje i pokreće na rešavanje svih problema koje neuromišićne bolesti donose čoveku, njegovoj porodici i društvu. Udruženje ima zadatak da štiti zakonska prava svojih članova i radi na poboljšanju njihovog društvenog položaja, pomaže članovima u pogledu lečenja, rehabilitacije, obezbeđivanju ortopedskih pomagala, školovanju, profesionalnom osposobljavanju i zapošljavanju. Udruženje trenutno okuplja 169 redovnih članova.

Namera ovih humanih devojaka je da doniraju i na licitaciji ponude svoje obe bicikle koje su koristile tri meseca dok su se pripremale za ovo veliko putovanje. Nadamo se da će ova humanitarna akcija imati odjeka i da ćemo prikupiti dovoljno sredstava koja će doprineti osmesima na dečijim licima.

U ovoj akciji prodajemo oba bicikla a pocetna cena po biciklu je 15.000,00 din. tako da je pocetna cena za oba bicikla 30.000,00din.

Prikupljenim sredstvima će te pomoći organizaciju letnjeg kampa (slika u prilogu) koji bi predstavljao samo prvi korak u pomoći deci oboleloj od mišićne distrofije da prevaziđu psihološke barijere nametnute bolešću i samim tim probudimo im svest o svojim mogućnostima u samostalnom životu.


--- Dodato 10.06.2021. 10:10 ---
Ova dva bicikla koja su stavljena na licitaciju Tijana i Nataša su dobile od Capriolo-a koji su podrzali njihovu akciju.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

udruzenjedistroficara (1)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 102604941