Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Jednapriča - Djipi ***GLANCER***

157 pregleda
3 želi ovaj predmet

Jednapriča - Djipi ***GLANCER***

Cena: 1.399 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

vojcan

vojcan

(493)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.985 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Vrsta Album

NEKORIŠĆENO

Autor:: Đipi (Gipi)
Izdavač:: Komiko
Godina izdanja:: 2020.
Broj strana: 128
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Format: 31 cm

Jednapriča su dve priče.

Prva je priča o uspešnom piscu Silvanu Landiju koji u svojim pedesetim doživljava nervni slom i završava na klinici za psihijatriju. U bolnici opsesivno crta samo dva motiva: benzinsku pumpu i osušeno drvo.

Druga priča je priča o Mauru, Landijevom pradedi, koji se bori u Prvom svetskom ratu. Pomisao na ženu i dete koji ga čekaju da se vrati kući daje mu snage da po svaku cenu preživi jednu od najvećih tragedija koje su zadesile čovečanstvo.
Pisma koje Mauro piše svojoj ženi iz rovova, a koja će decenijama kasnije fascinirati Silvana Landija, ove dve priče spojiće u jednu. Jednapriča je priča o suočavanju sa strahom od starenja i strahom od smrti. To je priča o padu u ambis iz kog se, uprkos svemu, može vratiti u život. Svojim prepoznatljivim akvarelima Đipi dočarava svu veličanstvenost i surovost prirode koja je vekovima oblikovala živote običnih ljudi.

O autoru:

ĐIPI (Đani Paćinoti) je rođen u Pizi 1963. Jedan je od najznačajnijih itaijanskih autora stripa. Njegov grafički roman Beleške za jednu ratnu priču proglašen je za strip godine na Festivalu u Angulemu 2006. Godine 2014. Jednapriča je ušla u finale izbora za najvažniju italijansku književnu nagradu Strega, kao prvi grafički roman u istoriji ove nagrade kome je to uspelo.

Uslovi prodaje prodavca

Troskove postarine snosi kupac.

Pogledajte moju ponudu na Kupindu:

http://www.kupindo.com/Clan/vojcan/SpisakPredmeta

Prodavac

vojcan
vojcan (493)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.985 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 117975033