Fibra,Presveto srce,glanc,prvo izdanje

917 pregleda
16 želi ovaj predmet

Fibra,Presveto srce,glanc,prvo izdanje

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 09.02.2022. u 19:17

Kupljen za: 8.775 RSD

Broj ponuda: 49 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

corto32

(789)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

12.553 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Vrsta Album

Jodorowsky/Moebius,orka 2.

Uslovi prodaje prodavca

Opšti uslovi moje prodaje:

NAJVAŽNIJE:
Ako vam podaci nisu oni koji su na Limundu, u prvoj poruci kada mi se javljate odmah mi naznačite koja je druga adresa na koju se šalje paket i broj telelefona.

Sva pravila koja je Limundo postavio važe za moje aukcije, OSIM ZA ROKOVE SLANJA PAKETA, ŠTO NEKADA MOGU DA ISPOŠTUJEM, A NEKADA NE MOGU. KOME SE ŽURI, JA NISAM DOBRA OSOBA ZA SARADNJU. NE PRAKTIKUJEM OPCIJU KUPI ODMAH, KADA BUDEM POSTAVLJAO NA KUPINDO, TADA ĆE MOĆI DA SE KUPI ODMAH I NE PRODAJEM VAN AUKCIJA!!!!

Licitiranjem mojih aukcija, smatram da ste pročitali i prihvatili moje uslove.

Na zahtev šaljem dodatne slike predmeta, dodatne opise i sve što zahtevate a da je racionalno.

Uplata na moj tekući račun koji vam šaljem posle kupovine porukom ili na neki drugi način koji se dogovorimo

Oko svega se možemo dogovoriti i sve se da ljudski ispraviti dođe li do nesporazuma, osim jedne stvari.

Nulta tolerancija za odustajanje od licitiranog predmeta. Ne uvažavam za to apsolutno nikakvo opravdanje.

0)      Moji opisi očuvanosti:

*Ovo se odnosi na sve štampane stvari(knjige, stripove, časopise, albume sa sličicama, pisane romane...)

*Glanc-Nema mana, ne računajući fabričke greške.

*Odlično-Za mene je to isto što i glanc, ali za one koji gledaju pod svetlom gotovo nevidljive mane, takav strip može sadržati tu nazovi manu.

*Veoma dobro-Strip koji je uglavnom nečitan na kome su nastale neke minimalne mane u rukama kolekcionara prilikom slaganja na police, premeštanja i slično,koje ne mogu da se nazovu ozbiljnijim oštećenjem.

*Dobro-To su oni stripovi koje je najteže naći koje kolekcionari nazivaju "ne treba mi glanc nego da je 4+,5-,ali da nema nagnječenja, tragove hemijske ili olovke, selotejp, da ne krcka, da mu ne ispadaju stranice, da lepak nakon pola veka nije popustio... ". U prevodu želim glanc, ali da se tako ne naziva jer onda košta mnogo.

*Solidno-To je pristojno očuvan strip koji može imati razne sitnije mane ili oštećenja, potpise, pečate i druge tragove olovke na nekim stranicama.

*Osrednje-Strip koji ima više različitih mana i oštećenja koji može imati potpise, pečate i tragove pisanja unutar stranica, ali koji je zadovoljavajuć za čitanje i kolekciju manje zahtevnih ljudi.

*Slabije-Strip sa značajnim manama, ali koji je sa kompletnim brojem strana. Može imati razne sitnije mane ili oštećenja, potpise, pečate i druge tragove olovke na nekim stranicama.

*Loše ili neispravno-U ovakvim stripovima jedino što je dobro je što su sve strane na broju,osim ako drugačije nije navedeno kao što je slučaj u neispravnim u kojima navodim samo šta je neispravno, odnosno koje stranice nedostaju i takve predmete uvek tretiram kao loše očuvane,osim ako drugačije nije navedeno. Može imati razne sitnije i krupnije mane ili oštećenja, potpise, pečate i druge tragove olovke na nekim stranicama.

*Loše je moja najslabija ocena, ali postoji mogućnost da loše očuvan strip "ukrasim" sa dodatnim pogrdama, u tom slučaju razmislite da li vam to odgovara.

*Pošto kačim svaki put izmedju 1000 i 2500 predmeta, kontrolišem stranice, ali ipak može da se desi, posebno u lošije ocenjenim predmetima da mi promakne ako fali neka strana, jako retko, ali ako se to desi nema problema, refundiraću novac.

1) Cenu koju ponudite, makar rekli i da ste greškom dodali jednu nulu više, budite svesni da je to cena koju ste sami odabrali, niko vas nije na to primorao, tako da ne nudite više od onoga što zaista želite i možete da platite, jer za odustajanje od aukcije u 99% slučajeva sledi negativan komentar.

2) Slanje ili lično preuzimanje
Šaljemo na način koji vi odaberete. Cene pošte i ostalih kurirskih službi imate na njihovim web stranicama. Nakon kupovine ja vam šaljem preciznu težinu jednog ili više paketa, što zavisi od toga šta ste sve kupili, sa svim predmetima koje ste licitirali i sa uračunatom težinom pakovanja. Vi snosite troškove poštarine i odgovornost za eventualna oštećenja. Ja šaljem paket maksimalno zaštićen. Sav štampani materijal, knjige, časopise, stripove, albume sa sličicama i slično mogu da šaljem ako to želite i kao preporučenu tiskovinu. Jeftinije jeste, ali i rizičnije zbog eventualnih oštećenja.

3) Ne šaljem pouzećem, uvek isključivo nakon uplate, ili ličnog preuzimanja.

4) Lično preuzimanje utorkom i četvrtkom, isklučivo uz prethodni dogovor u 19h kod Terazijske česme. Drugim danima je moguće samo uz prethodni dogovor ako dođete lično na dogovorenu adresu.

5) U inostranstvo šaljem samo uz prethodni dogovor. Uplate iz Inostranstva isključivo western unionom ili na moj devizni račun. Trošak poštarine uvek snosi kupac. Ne garantujem ništa od momenta kada predam paket pošti, ili bilo kojoj drugoj uslužnoj službi za slanje paketa. Potvrdu šaljem kao dokaz da sam paket poslao.

6) Kupovina – pojedinačni predmet ili zbirno više predmeta preko 12.000 dinara ja snosim trošak poštarine za kupovinu na teritoriji Srbije.

7) Kupovina preko 25.000 dinara pojedinačnog predmeta ili zbirno više predmeta popust 10% ili nekad i više, stvar dogovora.

8) Pokušavam da objektivno ocenim kvalitet predmeta, ali svi ipak subjektivno gledamo iz svog ugla na bilo šta u životu. Tako je i moje i vaše viđenje bilo kog predmeta isključivo subjektivno.
Prilikom opisivanja očuvanosti predmeta u obzir ne uzimam sledeće parametre, koji se primarno odnose na knjige, časopise, stripove, albume sa sličicama i drugi štampani materijal:Ako izdavač nije stavljao dovoljno lepka ili nije koristio kvalitetan lepak ili je lepak nakon pola veka što je normalno popustio(kod nekih edicija je to dobro poznato kao što su poslednji brojevi Zlatne Serije,Lunov Magnus Stripa,Forumovih Princ Valijanta, Asteriksovog Zabavnika, poslednjih brojeva Otkriće sveta u stripu i još nekih edicija), ako je u samoj štampi na nekim stranicama postojao višak papira,ako se štamparski lepak preneo na još neke delove stripa,ako nož za sečenje štampanog materijala prilikom sečenja korica zbog nedovoljne oštrine je zacepljivao delove rikne ili korica kao što je čest slučaj sa Denisima,Mikijevim Zabavnicima,nekim Slobodnim Dalmacijama,Veselim Četvrcima,itd... ,posebno ne uzimam za manu linije-tragove koji obavezno nastaju na svim izdanjima koji imaju mat korice,ako štamparija neke stranice unutar štampanog materijala nije fabrički sve isekla pa su neke stranice ostale spojene,ako štampa na koricama ili unutar štampanog materijala je štamparski razmrljana,ako postoje tragovi pritiskanja na koricama koji su evidentno od štamparske prese,kao što je slučaj na mnogim izdanjima Ludensa,ako je prilikom pakovanja u zaštitni celofan/najlon koji je izdavač koristio,a ne kolekcionar,strip previše zategnut ili nepažljivo zapakovan od strane izdavača, pa se zbog toga strip blago istalasao,zakrivio,napravile male uši na koricama i slično,kao i sve druge "mane" koje nisu nastale kod kolekcionara čitanjem,pakovanjem i drugim rukovanjem štampanim materijalom,ne uzimam u obzir kao manjkavost,manu, niti bilo kakvo oštećenje prilikom ocenjivanja stripa koji je evidentno nečitan. Ako sam nešto izostavio,a tiče se evidentno "manjkavosti" nastalih u samom procesu proizvodnje pre nego što su stigli do kupca,takodje ne uzimam u obzir. Ako predmet opišem sa slabije očuvan,a pogotovo loše,ne navodim mnogobrojne mane unutar samog stripa,osim ako te mane ne uključuju nedostatak stranica ili delova stranica na kojima je tekst ili crtež. Naravno bez obzira na ovo što sam napisao kao moje kriterijume odgovoriću detaljima na svaki upit kupaca.
Pitajte me pre kupovine sve što želite da znate u vezi predmeta i ja ću vam odgovoriti na sve što je moguće. Ako i posle toga niste sigurni – ne kupujte.

Prodavac

corto32 (789)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

12.553 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 109252685