Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Zagor (LMS) br. 95

107 pregleda
10 želi ovaj predmet

Zagor (LMS) br. 95

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 28.03.2024. u 20:32

Kupljen za: 650 RSD

Broj ponuda: 5 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

vlax

vlax

(1.176)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

7.291 pozitivna ocena

Beograd-Lazarevac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

Zagorova epizoda kompletna, unutrašnjost razdvojena na jednom mestu, na nekoliko mesta listovi lepljeni selotejpom da se ne odvoje. Najznačajniji nedostaci prikazani na fotografijama, selotejp na koricama.

Moguće lično preuzimanje u Beogradu (Nemanjina ulica), Valjevu (Karađorđeva ulica) i Aranđelovcu, nakon prethodnog dogovora, posrednik je treće lice i primopredaja zavisi od njegove raspoloživosti.

POGLEDAJTE MOJU KOMPLETNU PONUDU STRIPOVA IZ EDICIJA LUNOV MAGNUS STRIP I ZLATNA SERIJA.

Uslovi prodaje prodavca

Moguće lično preuzimanje u Beogradu (Nemanjina ulica), Valjevu (Karađorđeva ulica) i Aranđelovcu, nakon prethodnog dogovora i uplate na tekući račun. (posrednik je treće lice i primopredaja zavisi od njegove raspoloživosti).

Za kupce iz inostranstva, moguć je prijem uplata putem Paypal platforme (kupac plaća proviziju), PostCash međunarodne poštanske uputnice (važi za pošte Hrvatske, BiH i Crne Gore), Western Union, RIA transfera, MoneyGram.

Kupcima iz Hrvatske šaljem isključivo kao mali paket i to na njihovu odgovornost zbog nekoliko vraćenih pošiljki od strane Hrvatske carine. Kupci iz Hrvatske mogu ponuditi i alternativne načine dostave ili preuzimanja.

Prodavac

vlax
vlax (1.176)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

7.291 pozitivna ocena

Beograd-Lazarevac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132415037