Sergio Bonelli-autogram-origianal-retko

826 pregleda
21 želi ovaj predmet

Sergio Bonelli-autogram-origianal-retko

Cena: 85.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

nikaragvas1999

nikaragvas1999

(46)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

62 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

Autogram Sergia Bonellia, čoveka koji je dao enorman doprinos razvoj devete umetnosti (stripova). Krajem pedesetih godina napisao nekoliko epizoda "Malog rendžera". Veliku slavu stekao 1961.godine, kada je sa crtačem Galijenom Ferijem stvorio popularnog "Zagora". Juna 1975.godine zahvaljujući Sergiu Bonelliu nastaje "Mister No". Bio je dugogidišnji predsednik izdavačke kuće "Sergio Bonelli Editore", poznate po izdavaštvu stripova kao što su: Teks Viler, Zagor, Komandant Mark, Mister No, Martin Misterija, Dilan Dog, Ken Parker i dr.

Originalnost autograma potvrdila britanska ekspertska kompanija "Autheticate it Ltd", koja mi je dostavila sertifikat o autentičnosti istog. Ova renomirana kompanija je lider u grafoskopskoj analizi potpisa u Ujedinjenom Kraljevstvu.
Autogram je registrovan na sajtu onlinecoa.co.uk.

Potpis je analiziran i od strane eksperata iz Rusije (renomirana kompanija ruscoa.com), koji su takođe potvrdili originalost autograma i dostavili mi sertifikat o autentičnosti istog. Autogram je registrovan i na sajtu ruscoa.com pod brojem 023122

Originalost autograma potvrđen i od strane eksperta iz Miliana (Italija), grafologa Sebastiana Cilia, koji mi je takođe dostavio sefrtifikat o autentičnosti istog.

Potpisano penkalom, dimenzije sa ramom iznose 39x32 cm. Zaštićeno antirefleksnim staklom (otporno na refleksiju svetlosti, ne na udarce).

Predmet šaljem post ekspresom, nakon uplate na bankovni račun. Zbog kompleksne procedure ne šaljem na Kosovo i Metohiju ni u inostranstvo. Ukoliko imate neko pitanje u vezi ovog predmeta ili cene, slobodno pošaljite poruku na limundu.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

nikaragvas1999
nikaragvas1999 (46)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

62 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 114555429