Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Bazen sa metalnom konstrukcijom / 457x122cm

1.725 pregleda
13 želi ovaj predmet

Bazen sa metalnom konstrukcijom / 457x122cm

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 23.07.2017. u 00:45

Kupljen za: 22.323 RSD

Broj ponuda: 39 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

maki22782

(5.576)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

32.810 pozitivnih ocena

Aleksinac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Materijal Ostalo

Zahvaljujući svom propustu aukciju pokrećem ponovo, molim vas prvo pročitajte ceo tekst pa tek tada odlučite hoćete li licitirati ili ne. Hvala.

Karakteristike proizvoda:
Nadzemni Bazen Bestway Steel Frame 457 x 122 cm
Dimenzije: prečnik 457 cm, dubina 122 cm
Komplet sadrži i filtersku pumpu za odstranjivanje mehaničkih nečistoća iz vode, merdevine, pokrivač, podlogu
Snažni čelični nosači otporni na koroziju
Zapremina bazena (90%): oko 16000 litara vode
Jednostavna montaža
Oblik i primenjeni materijali neškodljivi za decu i osetljive osobe
Uz redovno održavanje voda se ne mora menjati tokom čitave sezone

Bazen je kupljen 2015 god. i samo tada je korišćen.

Mane:
* Ukupno ima 8 flekica koje su stavljene iz predostrožnosti, 4-5 su bukvalno tačkice koje je napravila mačka, manje od 1mm- kao kada bi ste probušili iglom. Nisu puštale vodu ni one niti druge. Negde sam stavila flekice sa 1 strane a negde sa obe-kome smeta može da ih skine i ostavi 1 a mogu se tkdj skinuti sve i oštećenja premazati vinil cementom koji je bezbojan i ne vidi se. Preostale sam stavila danas prilikom detaljnog pregleda, u pitanju su oštećenja koja su napravljena prilikom sakupljanja bazena i pakovanja od kojih 1 ogrebotina po dužini od oko 1cm-napominjem da nije u pitanju oštećenje unutrašnje folije gde stoji voda već spoljašnje zaštitne folije koja ne utiče na unutrašnjost.
*Tableta hlora je ispala na dno bazena tako da je ostavila trag estetske prirode, nažalost nisam je dobro prebrisala tako da je deo platna na dnu izgubio boju u vidu izbledele folije sa unutrašnje strane, ponegde žut trag- ništa više od toga, ne utiče na funkcionalnost niti se vidi kada se bazen napuni vodom. Nisam pokušala da očistim ali pretpostavljam da sa nekim sredstvom može da se obriše.
*Prekrivač je malo oštećen -može da se sanira ali nema potrebe.

Unutrašnjost je u potpunosti čista, dovoljno je prebrisati vlažnom krpom. Spoljašnju foliju bi nakon postavljanja bazena trebalo isprati jer se isprljala tokom skupljanja i pakovanja. Na dnu folije sa spoljašnje strane postoje tragovi u vidu budji koji se mogu oprati cif-om ( izvinjavam se nisam imala vremena da očistim ) ali nema potrebe da se čisti jer usled konstantne vlage prilikom prskanja vode iz bazena i plastične prostirke budj se pojavi nakon par dana i naravno ne vidi se unutar bazena-zato je nismo ni čistili. Normalna pojava kod svih montažnih bazena.
Napominjem da sam pre pokretanje aukcije proverila svaki delić bazena tj folije i da nigde nisam videla nikakvo dodatno oštećenje niti i jednu tačkicu. Voda nigde ne curu niti pušta ali ne isključujem mogućnost da dodje do toga jer je ipak montažni bazen a ne betonski ali iako dodje do toga vrlo se lako sanira vinilom jer je folija troslojna i prilično jaka.

Komplet sadrži filtersku pumpu za odstranjivanje mehaničkih nečistoća iz vode, merdevine, pokrivač, podlogu, kutiju,

Stavila sam originalne slike sa svim oštećenjima, namerno sam ih obeležila markerom jer se u suprotnom ne bi videla oštećenja na slici -marker svakako možete obrisati.


Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

maki22782 (5.576)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

32.810 pozitivnih ocena

Aleksinac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 58354611