Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Audi A4 1.9 TDI veoma pouzdan i kompletno servisiran

708 pregleda
2 želi ovaj predmet

Audi A4 1.9 TDI veoma pouzdan i kompletno servisiran

Prodat!

Datum kupovine: 23.06.2020. u 00:13

Prodat po ceni: 222.222 RSD

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

darko206

(120)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

139 pozitivnih ocena

Žabalj, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Marka automobila Audi

Auto je u odličnom stanju za svoje godište (1996), uvežen iz Nemačke (rađen za švajcarsko tržište) i od kupovine od vlasnika koji ga je uvezao jedino u našem vlasništvu. Posedujem servisnu knjižicu, sve vreme redovno održavan u jednom servisu gde kontrolišemo sva porodična vozila godinama unazad. Korišćen kao lični auto supruge za poslovna i privatna putovanja, koja je sa njim prošla više od polovine navedene kilometraže koju auto ima na satu.
Na leto i jesen urađen kompletni veliki i mali servis, zamenjen zamajac, zategnut i registrovan do avgusta 2020. Na njemu su skoro nove letnje gume sa originalnim alu-felnama, uz auto idu i čelične felne kao i nove gume za zimu.
Bez apsolutno bilo kakvih ulaganja, pouzdan i proveren auto koji troši 5.5 do 6 litara maksimalno i sa motorom kao sat. Vanvremensko vozilo koje je pravljeno da traje i služi, uz redovno ulaganje od ranije isplaćuje svaki dinar uložen u njega. Slični automobili se više ne proizvode, takve mase i snage motora a lagane upravljivosti - predstavlja raritet sa kojim ste sigurni na kom god putu i vremenskim uslovima da se nalazite!
Fotke su iz lične kolekcije, bez ikakvih šminkanja i uređivanja auta za prodaju. Onako kako ga vozimo svaki dan, tako je i na slikama predstavljen.
Teška srca se rastajemo od njega, zbog kupovine novijeg auta, pozovite i pregledajte auto po želji - sigurni smo da će ozbiljan kupac prepoznati i lako sa nama sklopiti dogovor oko preuzimanja ovog bisera nemačke auto-industrije.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Organizovan transport: 0

PO ZAVRŠETKU AUKCIJE OČEKUJEM KONTAKT OD STRANE KUPCA (LIMUNDO PORUKE) RADI DOGOVORA O TRANSAKCIJI.

LIČNO PREUZIMANJE U ŽABLJU

Prodavac

darko206 (120)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

139 pozitivnih ocena

Žabalj, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 83824771