Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

SKUTER TOP PONUDA!!

2.913 pregleda
31 želi ovaj predmet

SKUTER TOP PONUDA!!

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 21.04.2018. u 17:18

Kupljen za: 33.511 RSD

Broj ponuda: 62 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

bimmer

(3)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Cpi gtr 49 kubika 8KS vozi se sa b (am kategorija)
Na motoru pre 4 god stavljen kit 70kubika nova radilica lezajevi radilice izbacen mehanizam za paljenje na dugme pali na kurblu zbog 70cc , majstor koji je radio motor je nazalost preminuo i nije stigao da nasteluje karburator kako bi motor radio kako treba..Od tada je parkiran sa namerom da se otera kod nekog majstora da nasteluje sredi to i tako stoji 4 god.. u medjuvremenu sam izgubio kontakt telefon od Vlasnika na koga se vodi motor , u saobracajnoj pisu njegovi podaci ime prezime i ulica , tako da treba pojuriti i oko toga ja nit sam imao vremena a nit volje posle toliko god , dali se jos uvek nalazi na toj adresi i dali cete uspeti da ga nadjete trebalo bi al nemogu da vam garantujem nisam se cuo sa njim jako dugo !! Uglavnom ko ima volje i bude uporan malo da pojuri oko toga verujem da ce uspeti da ga pronadje!
Ono zasta garantujem da je motor 100%regularan ima na sebi zutu tablicu (nove table) i saobracajnu ... Vecina ovih skutera od 50cc je reg trajno tako da policija kad zaustavlja trazi saobracajnu i ne gleda do kad je reg ali i za to vam ne garantujem!! Plastike su komplet ofarbane mesec dana ranije nego sto se radilo oko masine profesionalno u suzuki gsxr 2013 perla orange boju,na kojoj ima ogrebotina od premestanja motora po dvoristu garazi itd..zadnja kocnica ne radi fale klesta ima diskove napred i pozadi , tada su kostala oko 20e i mozda jos koja sitnica tipa sijalica migavca ili tako neka glupost koja ne kosta ni 100rsd... skuter je sa svim tim izasao tada preko 1800e! Dan danas je ubedljivo najatraktivniji skuter od 49 kubika!!
Opisao sam vam sve sto trebate da znate , siguran sam da ko ima slobodnog vremena da pojuri malo oko njega ce dobiti jako dobar skuter!! Zamolio bih samo ozbiljne clanove limunda da licitiraju, koji imaju zelju zaista da kupe predmet!! Licitaciju krecemo od 99rsd Srecna licitacija !!


--- Dodato 12.04.2018. 18:56 ---
Pitanja vezanja za aukciju
Od clana jasko.
Pozdrav dali je motor u voznom stanju to jest dali bi mogao sam sebe da odveze do majstora ili bi morao neki prevoz da se organizuje..dali ste vi kupili direktno motor od vlasnika ili nekog drugog lica,jer ako ne budem uspeo da pronadjem vlasnika vozicu neregistrovan motor a dali ce policija pisati kazne neznam..vidim kad se zumira slika na ramu ovim sipkama na sredini kao neke fleke jel to prljavo nesto ili? Ps motor mi se svidja jako i verovatno cu licitirati i bez odgovora na ova pitanja ali bih jako voleo da mi odg jer bi onda imao predstavu do koje cifre da licitiram..

Odgovor
Pozdrav , motor nije paljen 4 god i nije nikako preporucljivo to sada da se radi jer je u rezervoaru karburatoru itd ko zna koja prasina,kada bi se upalio sada to bi bio jako veliki rizik jer bi sva ta necistoca zavrsila direktno u masinu! Znaci ako izlicitirate motor dodjete sa njim stavite ga u kombi slep pickup sta god i pravac kod majstora da on ocisti rezervoar karburator i onda da ga on upali nastaluje popravi..motor sam kupio na oglasu od coveka koji je navodno jako dobar drug od vlasnika, dobio sam kontakt telefon cuo sam se sa vlasnikom vise puta i on je rekao kad god budem hteo za 5 dana mesec dva kad god nije problem nikakav samo da mu se javim i da zavrsimo prenos,motor sam vozio celu sezonu tako sve ono sutra cu sutra cu ofarbao ga komplet oterao kod tog majstora i otisao na more par dana, tamo su mi kao za baksuz ukrali telefon sa peskira i izgubio sam broj! Posle je i taj majstor preminuo i parkirao sam motor dok se to ne reši! Ja vremena nemam a i izgubio sam i volje posle toliko god da pojurim oko toga..Ja verujem da ko ima volje da pojuri oko toga nacice ga sigurno , ali ja da garantujem nezelim! Sto se policije tice oni uglavnom gledaju kacigu dozvolu i sabracajnu neverujem ni da gledaju do kad je reg itd. jer 80% ovih skutera je reg trajno ali i za to nezelim da garantujem na kakvog ce te saobracajca naleteti! Sto se tice toga na ramu to je prljavo malo pre sam ocistio krpicom nema vise nikakvih tackica, flekica...

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

bimmer (3)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 65277749