AUTO-VOX X2 Streaming Media Dash Cam

98 pregleda
16 želi ovaj predmet

AUTO-VOX X2 Streaming Media Dash Cam

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 21.04.2019. u 18:47

Kupljen za: 12.232 RSD

Broj ponuda: 27 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Anti86

(151)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

180 pozitivnih ocena

Apatin, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Nekorišćeno

- Stavljam na aukciju AutoVox 1080P Dashcam, kupljen u Nemačkoj na Amazonu, nov, nekoriscen. 2 godine garancije od proizvodjaca. Ovo je trenutno najbolje i najkvalitetnije resenje sto postoji u svetu za instalaciju zadnje i prednje kamere i sigurnosti vozila. Obe kamere snimaju svo vreme sta se desava, kad prebacite u nazad u rikverc - u kolima automatski se prebacuje na zadnju kameru. U slucaju nesrece ili udarca automatski se snima video sa slikama i zakljucava u uredjaj. U slucaju pospanosti - ukoliko pocnete da skrecete sa linija uredjaj vas automatski upozorava o tome.zvukom. Mozete snimati slike i video sa obe kamere, a mozete i da pratite gde su sve bila kola pomocu ugradjenog gps prijemnika. Moze da vam pokazuje brzinu kola i datum u pozadini ogledala. Savrsen uredjaj, trenutno najprodavaniji u svetu, pogledajte vise detalja na sajtu proizvodjaca,

-Opis predmeta (Google translate)

✅Dvostruka kamera: Prednja kamera prikazuje 1080p Full HD video sliku i alternativnu rezoluciju do 1296P dok je HD 720P prikazan na ekranu kada se usporava na poleđini.

✅ [Universal Fit] - x2 Dashcam putem jednostavnog telefona i može na postojeći retrovizor, otvoriti i zatvoriti sa priključkom za upaljač za cigarete - čini ruku vjetrobrana slobodnom, a to je kamera sa vanjske strane.

✅ [jednostavnost upotrebe: može se uključiti i isključiti Dashcam x2 automatisch. Ekran se može aktivirati dodirom i automatski se može prigušiti i može se nositi s osobnim dodirom po potrebi.

✅ [Slično retrovizoru]: za operativne tastere skrivene ispod glatkog ekrana osetljivog na dodir, što znači da ih vidi tako kao ogledalo. Plus Aktivierten režim vožnje koji vam omogućava da odmah vidite slike Bildschirmfüllend na vašem zrcalnom ekranu nakon što je motor na poleđini

✅ Passenger [pouzdani putnik]: sa širokim uglom od 140 stepeni prema naprijed i natrag Snima kameru u automobilu, cijelu akciju na cesti u najboljoj kvaliteti punog DH i HD, lako i bez gubitaka, bez obzira na to da li je tijekom dana, noću, sunčano ili kišno. Ovo vam daje visokokvalitetnu video sliku u realnom vremenu i ključne dokaze o nesrećama.

Uslovi prodaje prodavca

- Molim kupce da pazljivo procitaju uslove licitacije pre nego sto stave ponudu, ukoliko vas nesto zanima pitajte na p.p. pre nego sto licitirate, saljem vam odgovor cim stignem, nemojte reci posle da nesto niste znali, takodje ne prihvatam izgovore kasnije tipa slucajno sam kliknuo, brat se igrao na kompu i sl.

- Molim vas da se sav kontakt vrsi preko Limundo poruka kako ne bi doslo do nesporazuma i kako bi ostale arhivirane, tj imali kasnije uvid u njih.

- Pre slanja predmeta aukcije clanu koji je pobedio, predmet se testira jos jednom za ispravnost kako ne bi bilo kasnijih problema. Ne dajem garanciju na predmet aukcije posto se vodim kao fizicko lice, samo garantujem da je roba onakva kakva je opisana i kakva je na slikama. Isto tako se ogradjujem i od bilo kakve stete nastale prilikom transporta, za to se obratite kurirskoj firmi koja je vrsila transport, ona vam garantuje sigurnost, ja vam garantujem samo da cu vam upakovati robu sto je bolje i sigurnije moguce, a ukoliko vam se slucajno desi da dodje do ostecenja molim vas da sastavite zapisnik sa kurirom i da me kontaktirate kako bismo mogli da trazimo naknadu stete od kurirske firme u sto kracem vremenskom roku. Clanovima sa negativnom ocenom ili bez ocena saljem iskljucivo po uplati licitirane sume na ziro racun. Robu saljem posto mi kupac uplati pare na ziro racun koji ce dobiti posle licitacije, ukoliko ne navedem drugacije na aukciji.

- U slučaju bilo kakve primedbe na predmet aukcije molim da me kupac kontaktira pre ocenjivanja kako bismo rešili problem u sto kracem vremenskom roku. Ne saljem robu nigde van Srbije, vec na adresu koju dobijem od limunda, ili ukoliko kupac specificno navede drugu adresu.

- Mozete pogledati spisak mojih ostalih aukcija na linku:

http://www.limundo.com/Clan/Anti86/SpisakAukcija

- Ukoliko jos niste registrovani na Limundu mozete se registrovati klikom na sledeci link:

https://secure.limundo.com/Registracija/ref/anti86

- Srecna licitacija!

Prodavac

Anti86 (151)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

180 pozitivnih ocena

Apatin, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 76636371