Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Univerzalna multimedia, 10.26''

309 pregleda
8 želi ovaj predmet

Univerzalna multimedia, 10.26''

Cena: 10.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Vukasinn123

(2)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3 pozitivne ocene

Inđija, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Univerzalna multimedia za auto. Nije potrebno da prepravljate postojeću instalaciju, uredjaj se preko nosača koji je u paketu pričvršćuje za šoferku ili tablu. Napaja se preko adaptera koji se priključuje na upaljač. Ekran visoke rezolucije, 1600x600, koji je osetljiv na dodir.

Funkcije:

Carplay, Appleplay, povezivanje preko kabla ili bežično. Za bežično povezivanje potrebno je da se telefon prethodno poveze preko bluethootha, i da se dozvoli carplay konekcija. U podešavanjima na multimediji, namestite da svako sledeće povezivanje bude automatski, tako da ne morate ni da vadite telefon iz džepa. Podržava sve carplay aplikacije (mape, spotify, whatsapp, pozive). Uz pomoć ove opcije slušajte muziku visokokvalitetnog zvuka.

Mirrorlink, uz pomoć ove opcije, kao što je prikazano na slikama, možete pristupiti youtoubu, google mapama, apollonu ili eonu, i puštati filmove preko njega, gledati utakmice preko multimedije ili puštati crtane filmove za decu u autu. Ova opcija vam omogućava sasvim novo i bolje iskustvo voženja automobila. Na ovu opciju se povezuje tako što se multimedija prvo uključi u upaljač, a zatim jedan kraj USB kabla koji koristite za punjenje telefona uključite u telefon, a USB kraj u multimediju, nakon toga na telefonu će vam izbaciti opciju za skidanje aplikacije, koju instalirate, i nakon toga pratite korake koji će vam pisati na telefonu.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Vukasinn123 (2)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3 pozitivne ocene

Inđija, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132052381