Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Shark antena ajkulino peraje u više boja

120 pregleda
3 želi ovaj predmet

Shark antena ajkulino peraje u više boja

Cena: 700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Zagorodnjak

Zagorodnjak

(3.992)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

35.149 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Krovna šark antena za sve modele automobila u više boja. Imam u plavoj, svetlo sivoj, zlatno sivoj, crvenoj, crnoj, beloj i tamno sivoj boji.
Dimenzije antene su:
Dužina 170 mm
Širina 70mm
Visina 65 mm
Fiksira se za krov lepljenjem kvalitetnom 3M dvostrano lepljivom trakom koja dolazi uz antenu.
Iznutra je šuplja tako da odšrafljivanjem nastavka fabričke antene može naleći preko podnožja stare fabričke antene bez potrebe da skidate fabričko postolje.
Ugradnja je prosta i vrlo lako svako može zameniti postojeću antenu sa ovom prelepom antenom: Odšrafi se fabrički nastavak sa podnožja fabričke antene i ušrafi se nastavak sa buksnom sa shark antene. Na samo dno antene zalepiti traku koja se dobija uz antenu i zalepiti za krov automobila.

--- 21.09. 18:16 prodavac je promenio načine slanja ---


--- 28.12. 17:30 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

Svi izlicitirani predmeti mogu se lično preuzeti na dobijenoj adresi ili šaljem na željenu adresu kupca preporučeno po uplati na tekući račun 325-9300500401629-79 u OTP banci na moje ime, uplatom limundo dopune, post netom na broj koji dobijete ili uplata paypalom a može i uplata na račun igrača u kladionicama Maxbet ili Mozzart. Knjige i stripove šaljem kao preporučenu tiskovinu a sličice kao preporučeno pismo ili ako kupcu odgovara neki drugi način. Mogu slati i kao običnu pošiljku ali samo na odgovornost kupca jer u tom slučaju nemam dokaz o slanju. Kupovinom više predmeta štedite na poštarini. Kod aukcija sa navedenom besplatnom poštarinom način dostave je po mom izboru. Kupcima sa negativnim ocenama ne šaljem pouzećem.

Prodavac

Zagorodnjak
Zagorodnjak (3.992)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

35.149 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126866681