Dash cam AZDOME GS63H

123 pregleda
4 želi ovaj predmet

Dash cam AZDOME GS63H

Završena

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Vasilije-8

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

46 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Rezolucija 4K i ugao gledanja od 170 stepeni: Za razliku od drugih 1080p kontrolnih kamera, naš automobilski DVR pruža visoku video rezoluciju do 2880 k 2160p pri 24 fps i 1920 k 1080p pri 30 fps u video rezoluciji. Sarađujte sa širokim uglom od 170 stepeni i velikim otvorom blende F1,8, osigurajte manje mrtvih tačaka, postignite najbolji kvalitet slike, noćne performanse i oštre snimke. Uživajte u putovanju sa mnogo više sigurnosti.
Ugrađeni ViFi / ugrađeni GPS: Aplikacija „AZDOME“ (iOS i Android) može daljinski upravljati kamerom, menjati podešavanja, prikaz u realnom vremenu, snimati fotografije, video zapise, reprodukovati, preuzimati datoteke za snimanje na telefon na uredite i podelite na platformama društvenih medija. ▲ Isporučuje se sa GPS uređajem za označavanje koji beleži tačne GPS podatke u video datotekama, tako da pomoću računarskog softvera „AZDOME Plaier“ možete tačno proveriti vreme, brzinu, dužinu, širinu na Google mapi.
[3 moćne funkcije] Snimanje u petlji, korisnici će imati mogućnost snimanja video zapisa u 3/5/10 minutnim petljama video datoteka. G-senzor, može automatski snimati slike i video za testiranje sudara. Detekcija pokreta, kada snimač vozila detektuje kretanje objekta, kamera započinje snimanje.
Parkirni monitor: Kontrolna kamera može pružiti sveobuhvatnu zaštitu za vaš automobil. Sa žičanom zaštitnom linijom, rekorder može da se napaja 24 sata preko tvrde žice (12V-5V) povezane sa akumulatorom automobila. Ovo pruža bezbednosne dokaze o finansijskim gubicima i ogrebotinama na vozilu.
JEDNOSTAVNA INSTALACIJA - Armaturnoj kameri je potrebno samo 2-5 minuta od raspakivanja do instalacije. Proizvod pokriva jednogodišnju garanciju i doživotnu korisničku podršku, AZDOME će biti na vašoj strani.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Vasilije-8 (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

46 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 105832317