Porsche Cayenne 4 turbo felne

177 pregleda
0 želi ovaj predmet

Porsche Cayenne 4 turbo felne

Završena

Datum završetka: 24.02.2017. u 10:57

Početna cena: 59.900 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

DMJD

(480)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

691 pozitivna ocena

Nova Crnja, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Pirelli
  • Tip Aluminijumske felne
  • Prečnik 16

Prodajem 4 orginal Porsche Cayenne turbo felne sa MS gumama . Dimenzije 255/55 /18 109 VMS. Marke Pirelli. Gume su u dobrom stanju. Felne su dobrom, koristenom stanju. Mogu se staviti na Audi Q5 ili Q7 kao i na VW Touareg. Za sve informacije ili dodatne slike stojim vam na raspolaganju.

Uslovi prodaje prodavca

Minimalne cene na mom profilu. Slanje postexpresom posle uplate na racun .Ne saljem pouzecem . Zbog trenutne situacije i corona virusa nema licnog preuzimanja.Stvari koje ovde prodajem su pretezno polovne.Ko trazi dlaku u jajetu molim da ne licitira.Nemojte se iritirati zbog mojih negativnih ocena.To su mi dodelili clanovi koji nisu bili spremni na kompromis.Inace ja sam ZA dogovor.Za bilo kakva pitanja u vezi predmeta
stojim na raspolaganju.Pre slanja je svaki komad proveren.Ne prodajem "krpe" koje ja sama ne bih kupila. Vecina tehnickih stvari idu kao ne ispravne.Ne dajem garanciju izuzev ako sam ih ja koristila i znam da su ispravne.Opet imam dodeljene negativne od clanova koji kupuju a ne razumeju se u uredjaje koje kupe.Ako je nesto osteceno to posebno navodim.Aukcije se ponavljaju najvise jednom,ali ne sve.Nadam se obostranoj fer saradnji.Ne saljem na Kosovo.Molim clanove sa Kosova da NE licitiraju na mojim aukcijama kao i clanove koji se NE slazu sa mojim uslovima.

Prodavac

DMJD (480)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

691 pozitivna ocena

Nova Crnja, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 54503175