Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Chanel - original - vintage

1.948 pregleda
20 želi ovaj predmet

Chanel - original - vintage

Cena: 99.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

aneloza

aneloza

(301)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

393 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Chanel
  • Boja Crna
  • Izgled Mat
  • Detaljno stanje Polovno – bez oštećenja
  • Materijal Prirodna koža

Fenomenalna tasna renomiranog brenda zenskih tasni, Model iz proslog veka. kolekcije koju je Gabrielle (Coco) Chanel 1955. stvorila 2.55 (otuda i naziv), stvorila je popriličan skandal. Bila je to prva ženska torba koja je došla s naramenicom, a ženama je preostalo da rade što žele rukama - uključujući na primer guranje u džepove. Smatralo se to znakom pobune, a žene su bile oduševljene njihovom novootkrivenom slobodom. Tajna zabavna činjenica o torbi je tajni džep na patentnim zatvaračima ugrađen unutra prvotno je bio namijenjen spremanju tajnih ljubavnih pisama kao što je to učinila Coco Chanel, koja je i sama navodno bila usred nezakonite afere. Jedan od prvih modela te kolekcije je upravo ova tasna, posle su dolazile razlicite varijacije , ali ova je bas zato jedinstvena. Tasna ima mogucnost nosenja na 2 nacina, kao pismo tasnu, i tasnu prosirenu, za preko ramena. Izradjena je od mekanog jagnjeceg boksa, samim tim je neunistiva. Na svim metalnim delovima ugraviran, logo brenda. Napominjem da tada nisu postojali serijski brojevi, sto se vidi na jednoj od prilozenih slika. Tasna ima 1 veliku pregradu, kada se nosi preko ramena, koja kad se preklopi u pismo tasnu, stvara svojevrstan sakriveni veliki dzep, koji se zatvara zipom, a ujedno je ukras. Ima manju pregradu, koja se isto zatvara zipom, kod nosenja kao pismo tasna, i manji dzep na driker. Podstava je malo pozutela, ali nigde nije ostecena, verovatno bi se pazljivim pranjem mogla "doterati". Tasna se danas moze smatrati unikatom. Ovakve vintage tasne, kostaju preko 3000 e, na ebayu i Amazonu.

Sirina 25 cm
Visina 14 / 28 cm
Pogledajte i ostale moje ponude. Vecina asortimana je na fiksnoj ceni.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Slike su sastavni deo opisa, zato ih dobro pogledajte. Svaku manu koju primetim , slikam i naglasim tekstom... U slucaju ostecenja prilikom transporta, ne snosim odgovornost.

Troskove postarine snosi kupac.

Prodavac

aneloza
aneloza (301)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

393 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 98648569