Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KAPA, RUČNI RAD, HEKLANA KAPA, ZIMSKA KAPA

291 pregled
1 želi ovaj predmet

KAPA, RUČNI RAD, HEKLANA KAPA, ZIMSKA KAPA

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

CROCHET SQUARE BEANIE N0 - 2 – ne mogu da se setim koja je bila po redu izrade ...ali kada sam je završila usledila je inspiracija za square kape koje ću raditi za sledeću sezonu a ono što mogu da obećam jeste da će biti još luđe . Ovo je heklana kapa a koristila sam akrilnu meliranu i jednobojnu vunicu. Završnica je urađena od vunice koja je imitacija krzna i pruža dodatnu zaštitu od vetra , tako da je kapa udobna I prijatna za nošenje a zaštitiće vas od hladnoće . Boje nisu upadljive ali zato visuljci jesu a dugački su otprilike 45 cm. Odgovara veličini M odnosno za obim glave koji ne prelazi 59cm ( tabela veličina je na poslednjoj fotografiji )
Što se tiče održavanja bez problema je periva u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod. Nikako okačeno na žici ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Može se sušiti u mašini , preporuka je da koristite tečni prašak i da se pere sama u veš mašini. Nije preporučivo prati je sa odevnim predmetima koji imaju dugmad , patent zatvarače itd da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti (uz pridržavanje uputstva o održavanju proizvod neće izgubiti formu).

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107087309