Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KAPA, RUČNI RAD, UNIKAT, KAPULJAČA, HOODIE

328 pregleda
6 želi ovaj predmet

KAPA, RUČNI RAD, UNIKAT, KAPULJAČA, HOODIE

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

CROCHET HOODIE N0 - 5 – ovu kapuljaču sam uradila ranije ali sam je ove godine doradila tj dodala sam još visuljaka da bi “konjski rep“ bio što bogatiji , kao što su frizure sa dredovima ( koje obožavam ). Mislim da nema potrebe nešto posebno opisivati samu hoodie i da slike jasno govore šta je bila inspiracija rađena je tehnikom heklanja ,većinski sastav je akril ali ima određeni procenat vune I pamuka - neće se ništa desiti prilikom pranja ukoliko se budete pridržavali uputstva.
Veličina je univerzalna za odraslu osobu, dimenzije koje mogu dati su dužina visuljaka koji iznose 54cm , dužina cele kape mereno od vrha sa prednje strane do završetka visuljaka je 82cm, dužina visuljaka na vrhu kape iznose 48 cm.
Unisex model.
Kupovinom još jedne kape ostvarujete popust od 5%uz prethodni dogovor.
Što se tiče održavanja bez problema je periva u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod. Nikako okačeno na žici ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Može se sušiti u mašini , preporuka je da koristite tečni prašk a ukoliko niste u mogućnosti da se pere sama onda je bar okrenite na naličje i nikako je nemojte prati sa odevnim predmetima koji imaju dugmad , patent zatvarače itd da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti (uz pridržavanje uputstva o održavanju proizvod neće izgubiti formu).

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 103845921