Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

GARMIN FR70 sat fitnes tracker

341 pregled
1 želi ovaj predmet

GARMIN FR70 sat fitnes tracker

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Na prodaju GARMIN FR70 sat fitnes tracker. Stanje novo, uvoz Svajcarska!

Sat za fitnes za unutra ili napolju
Prati vreme, otkucaje srca i kalorije
Opciono stopalo za podatke o udaljenosti i brzini
Opcioni senzor brzine/kadence za statistiku biciklizma
Planirajte, pregledajte i delite aktivnosti u Garmin Connect-u
Bežično otpremanje

Ostanite motivisani i ostvarite svoje fitnes ciljeve uz FR70, elegantan fitnes sat i alat za vežbanje koji prati vaše vreme, otkucaje srca i potrošene kalorije. FR70 ima novi izgled i boje i udobnu narukvicu.

Trenirajte u zatvorenom ili napolju
U teretani ili na putu, FR70 prati sve vaše podatke o vežbanju, uključujući vreme, otkucaje srca, potrošene kalorije i još mnogo toga. U srcu njegovog uspeha je bežična ANT+® tehnologija FR70, koja mu omogućava da se poveže sa drugim ANT+ kompatibilnim uređajima, poput uključenog monitora otkucaja srca ili opcione nožice.

Pratite svoje zdravlje
Takođe možete da pratite težinu, telesnu masnoću, telesnu vodu i 6 drugih merenja kada koristite FR70 sa Tanita BC-1000 vagom za sastav tela. Očitavanja se čuvaju na FR70, a zatim se automatski šalju u Garmin Connect™ kada su u dometu vašeg računara.

Slušajte svoje srce
FR70 se takođe bežično povezuje sa monitorom otkucaja srca, pružajući trenutnu povratnu informaciju o tome koliko naporno radite. FR70 kontinuirano prati otkucaje srca u minuti i prikazuje zonu vašeg otkucaja srca, tako da možete pratiti i poboljšati nivo svoje kondicije.

Idi na daljinu
Sa ANT+ bežičnom vezom, FR70 se povezuje sa opcionim bežičnim podnožjem, koji bez napora prati vašu udaljenost i brzinu, kako u zatvorenom tako i napolju. Koristeći naprednu tehnologiju akcelerometra, stopalo prikuplja i šalje precizne podatke o vašim pokretima, prikupljanju podataka o udaljenosti i brzini.

Cross-train
Kada je uparen sa opcionim senzorom brzine/kadence, FR70 prati brzinu i razdaljinu vaših vežbi na biciklu. Bežični senzor brzine/kadence se bezbedno pričvršćuje za vaš bicikl i meri vaš ritam pedaliranja i brzinu točka dok vozite. Možete ga koristiti čak i za trening u zatvorenom prostoru jer se senzor pričvršćuje na zadnji točak.

Sinhronizujte i delite
Kada završite sa vežbanjem, FR70 automatski prenosi podatke na vaš računar (Vindovs® ili Mac®) bežično kada je u dometu. Bez kablova, bez spajanja. Podaci su tu, spremni za analizu, kategorizaciju i deljenje preko naše zajednice na mreži, Garmin Connect.

Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 111852033