DKNY SORRENTO TIME JAPAN MOVT MODNI SAT-NAKIT-NARUKVICA

107 pregleda
6 želi ovaj predmet

DKNY SORRENTO TIME JAPAN MOVT MODNI SAT-NAKIT-NARUKVICA

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 25.05.2024. u 20:42

Kupljen za: 827 RSD

Broj ponuda: 12 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.191)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.408 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

cifer ca 3x3.2cm sa unutrašnjim miyota japan mehanizmom u proverenom radnom stanju kod sajdžije - sam sat je na poluluku , sa tragovima korišćenja iglica tragova odlično očuvan , sa nastavkom široke narukvice sa sitnijim tragovima korišćenja u odličnom stanju

O brendu DKNY
"Učinite ovaj grad svojim igralištem" je izjava koju DKNY daje kako bi pokazao svoj pristup modnoj industriji i njenom poslovanju. Kompanija postoji od 1989. godine, njen osnivač Donna Karan, pionir, napredni dizajner za žene, samouvjerena i samouvjereni se pobrinuo da brend postane jedan od najprepoznatljivijih modnih brendova New Yorka. Zapravo, cijela linija proizvoda DKNY je sada sinonim za New York.

Satovi marke DKNY savršeno su prikladni za svaku ženu koja preferira satove kao elegantan komad nakita koji će dati modni izraz na svojim zapešćima ili želi imati širok izbor satova jedinstvenog izgleda unutar razumnog budžeta. Ako vam je stalo do izgleda i stila satova koje nosite, a ne do funkcionalnosti, onda će DKNY satovi sigurno biti pravi izbor za vas. Kao i kod većine brendova, DKNY ima niz različitih linija satova koje možete provjeriti slijedeći ovaj link.

Satovi Stanhope izdanja odličan su dodatak svakoj ženskoj kolekciji. Odlikuju se popularnom dvobojnom završnom obradom s kućištem, napravljenim od nehrđajućeg čelika i visoko uglačanom završnom obradom, te narukvicom koja će biti komplementarna s drugim vrstama nakita koji se mogu nositi zajedno.

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Poslednji rok za poslednje aukcijske uplate je završno 16-i ......

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija , i tu , ako ih uopšte bude očekujem isključivo ozbiljne ponude - neozbiljne blokiram - Za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja u vidu CCpaketa , bez obzira kojeg prevoznika odaberem - Lična preuzimanja , za vreme leta nisu moguća !

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.191)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.408 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134137085