Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pametni sat Smart watch fitness tracker Miguoat

123 pregleda
2 želi ovaj predmet

Pametni sat Smart watch fitness tracker Miguoat

Cena: 3.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Stanje novo, uvoz Svajcarska!

➤ Pun ekran osetljiv na dodir od 1,3 inča: Android pametni sat za iPhone koristi veoma osetljiv TFT ekran osetljiv na dodir od 1,3 inča, sa vizuelnim iskustvom rezolucije 240 k 240. Pruža vam glatke radne procedure i raznobojni prikaz informacija. Ugrađena baterija od 190 mAh, možete uživati u 5-7 dana u režimu pripravnosti, a za 30 dana u režimu mirovanja potrebno je samo 2,5 sata punjenja.
Podržava 8 sportskih režima: Ovaj fitnes sat podržava 8 sportskih režima: hodanje, trčanje, biciklizam, preskakanje, badminton, košarka, fudbal, plivanje. Zabeležite svoje aktivnosti tokom dana, uključujući korake, razdaljinu, kalorijski status i broj otkucaja srca. Pruža vam više detalja o vašim telesnim aktivnostima, pomaže vam da naučno vežbate i postižete sportske ciljeve.
Monitor pulsa 24/7 i praćenje spavanja: Napredni HR senzor za precizno i efikasno praćenje otkucaja srca, može pratiti podatke u realnom vremenu tokom dana. Monitor spavanja može da nadgleda vaš status spavanja (kao što je dubok/blag san, vreme budnosti) od 22:00 do 8:00 narednog dana. (Napomena: podaci merenja se ne mogu koristiti kao medicinska referenca)
➤Prilagodite brojčanik sata i IP68 vodootporan: Podrška za prilagođavanje vašeg jedinstvenog lica sata, ne možete samo da koristite dails koje pruža Dails tržište, već i da izaberete svoju omiljenu fotografiju kao lice sata. Vodootpornost ovog sata je IP68, tako da ga možete nositi dok plivate ili se znojite. (Napomena: Ovaj sat ne izbegava toplu vodu ili morsku vodu.)
➤ Praktičniji alati i široka kompatibilnost: Pametni sat nudi više funkcija, kao što su sedeći podsetnik, kontrola muzike, prikaz vremenske prognoze, obaveštenja o porukama, podešavanje osvetljenja i druge funkcije koje zadovoljavaju vaše dnevne potrebe. Kompatibilan sa iOS 9.0 i novijim ili Android 5.0 i novijim uređajima.
B7

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 120024253