Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sat, NOVO

670 pregleda
9 želi ovaj predmet

Sat, NOVO

Cena: 750 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

skove

skove

(522)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

737 pozitivnih ocena

Užice, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Sat Auriol, kupljen u Lidlu, njihova robna marka. Potpuno nov, sve se odlicno vidi na slikama. Sat nije brendiran, ali nije ni divljak u smislu da je u njemu neki loš mehanizam, naprotiv, skroz je ok i radi bez greške. Dajem GARANCIJU od 3 meseca na sat, jer sam potpuno siguran u ovo što kažem. Ako vam se sat pokvari u navedenom roku, dobićete novac nazad.

Prečnik sa krunicom 47 mm, narukvica gumena. Sat izgleda dosta skuplje od ove prodajne cene. Ide bez baterije, tj. baterija je u njemu, ali se potrošila, pa je potrebno zameniti.

Postarina samo 200 din. KUPOVINOM VIŠE PREDMETA OD MENE, UKUPNE MASE DO 3kg, PLAĆATE SAMO JEDNU, ZBIRNU POŠTARINU OD 200 din. Pogledajte i moje preostale predmete.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

KUPOVINOM VIŠE PREDMETA OD MENE, UKUPNE MASE DO 3kg, PLAĆATE SAMO JEDNU, ZBIRNU POŠTARINU OD 200 din. Pogledajte i moje preostale predmete.

Zadržavam pravo da novim članovima bez ocena i onima sa više od 3 negativne ne šaljem pouzećem, već ide prvo uplata na račun, pa slanje.

Prodavac

skove
skove (522)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

737 pozitivnih ocena

Užice, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122604737