Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

SKUPSTINSKI_SAT

28.690 pregleda
126 želi ovaj predmet

SKUPSTINSKI_SAT

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 05.08.2015. u 10:00

Kupljen za: 300.020 RSD

Broj ponuda: 178 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

SKUPSTINSKI_SAT

(1)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1 pozitivna ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Sat koji je sef poslanicke grupe SNS Zoran Babic morao da pokloni poslaniku DS Balsi Bozovicu stavljen je na licitaciju.Sat je marke ROCKSHELL ROAMER.
Svi zainteresovani moci ce da ponude cenu za njega, a sav prihod od njegove prodaje otici ce u dobrotvorne svrhe. Svakom ponudjacu je zagarantovana anonimnost.

STA SE ZAPRAVO DOGODILO???

Gospodin Zoran Babic je ponudio Bozovicu da menjaju satove i imovinu. Bozovic je pristao, posto nije imao sat uzeo je Babicev i zahvalio se. Zoran Babic je ostao u blagom soku. Nakon toga je Bozovic ponudio Babicu da menjaju i imovinu.... Ali Babic se pravio da tu ponudi nije cuo.


Iako je Babiceva namera bila iskljucivo da prikaze sebe kao siromasnog i skromnog coveka (za sat koji kosta 44 000 tvrdio je da ga je platio 8000 din), iz Babiceve neuspesne samopromocije ipak ce proizaci nesto dobro. Makar ce neko od mnostva pametnih, mladih, sposobnih ljudi u Srbiji koji cene znanje i ne zele da kupuju diplome dobiti celokupna sredstva od prodaje ovog sata i na taj nacin makar neko ko pripada toj grupi dobice nesto od Srpske Napredne Stranke, a ne samo oni koji kupuju diplome, naucna zvanja i kroz zivot prolaze preko veze.

-Ne verujem da ce se Babic opametiti ni posle gubitka ovog sata, mislim da ce nastaviti u radikalskom stilu da govori neistine, klevece i lazno optuzuje, ali makar ce neko od mladih talenata Srbije imati neku korist.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Organizovan transport: 0

Prodavac

SKUPSTINSKI_SAT (1)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1 pozitivna ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 38280673