Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Fossil Skeleton Moonphase Chronograph ME3028 Automatik

200 pregleda
6 želi ovaj predmet

Fossil Skeleton Moonphase Chronograph ME3028 Automatik

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 07.04.2024. u 22:25

Kupljen za: 5.100 RSD

Broj ponuda: 15 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Stefbro

(76)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

123 pozitivnih ocena

Osečina, Kolubarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

 Poznavaoci satova znaju da je američki brend Fossil uz Casio i Seiko nešto kvalitativno najbolje što se za neki pristojan novac može uzeti. Ova marka nudi odličan odnos kvaliteta i cene.

Konkretno u ovoj ponudi je jedan od najskupljih modela koji Fossil ima ili je ikada imao u svojoj ponudi. Reč je kao što možete videti o prelepom skeletonu ME3028 sa bogatim detaljima i zanimljivom obradom materijala.

Uzevši u obzir da je sat kod nas svojevremeno koštao knap 400€ nov, sa ovakvim satom se ne morate skrivati ni kod ozbiljnih kolekcionara satova.

Između ostalog i sam sam došao do ovog sata po preporuci jednog renomiranog foruma specijalizovanog za satove u trenucima kada sam tražio povoljan sat koji kvalitetom obrade materijala podseća na daleko skuplje Švajcarce ili Nemce. Toliko sam bio oduševljen satom, da sam prvo uzeo svetli ME3020 a zatim i ovaj tamni ME3028. Sat je u savršenom stanju, gotovo da nema ni najsitnijih uočljivih ogrebotinica. Mehanizam radi kao od prvog dana.

Uz sat dobijate i novu izdržljivu narukvicu od veštačkog kaučuka koja jako lepo ide uz sat. Za ljude koji svakodnevno nose satove, kaučuk je u velikoj prednosti u odnosu na kožu, koja je nekada u stanju da se raspadne i u roku manjem od šest meseci. Mislim da je original kožna narukvica Fossil oko 30 - 50€.

Slanje preporučenom poštom kurirskom službom po želji. Uplata na račun/PayPal pa slanje, ili u slučaju da je reč o osobi bez negativnih ocena šaljem i pouzećem.

U ponudi imam još jedan sličan Fossil sat, tako da ukoliko ste zainteresovani slobodno pogledajte.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Stefbro (76)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

123 pozitivnih ocena

Osečina, Kolubarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132825257