Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Fossil Skeleton ME3020 Mehanički Automatik *TOP*

200 pregleda
10 želi ovaj predmet

Fossil Skeleton ME3020 Mehanički Automatik *TOP*

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 07.04.2024. u 22:15

Kupljen za: 5.250 RSD

Broj ponuda: 12 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Stefbro

(76)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

123 pozitivnih ocena

Osečina, Kolubarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Poznavaoci satova znaju da je američki brend Fossil uz Casio i Seiko nešto kvalitativno najbolje što se za neki pristojan novac može uzeti. Ova marka nudi odličan odnos kvaliteta i cene.

Konkretno u ovoj ponudi je jedan od najskupljih modela koji Fossil ima ili je ikada imao u svojoj ponudi.

Reč je kao što možete videti o prelepom skeletonu ME3020 sa prelepim detaljima i zanimljivom obradom materijala.

Uzevši u obzir da je sat kod nas svojevremeno koštao knap 400€ nov, sa ovakvim satom se ne morate skrivati ni kod ozbiljnih kolekcionara satova.

Između ostalog i sam sam došao do ovog sata po preporuci jednog renomiranog foruma specijalizovanog za satove u trenucima kada sam tražio povoljan sat koji kvalitetom obrade materijala podseća na daleko skuplje Švajcarce ili Nemce. Toliko sam bio oduševljen satom, da sam nedugo nakon prve kupovine uzeo još jedan Fossil skeleton, samo drugi model sa crnim kućištem.

Sat je dobro očuvan sa pojedinim sitnijim ogrebotinicama koje bi se kod sajdžije za sitan novac dale ispolirati, tako da bi se vrlo lako mogao dovesti do savršenog stanja. Mehanizam radi kao od prvog dana.

Uz sat dobijate i novu izdržljivu narukvicu od veštačkog kaučuka koja jako lepo ide uz sat. Za ljude koji svakodnevno nose satove, kaučuk je u velikoj prednosti u odnosu na kožu, koja je nekada u stanju da se raspadne i u roku manjem od šest meseci. Mislim da je original kožna narukvica Fossil oko 30 - 50€.

Slanje preporučenom poštom kurirskom službom po želji. Uplata na račun/PayPal pa slanje, ili u slučaju da je reč o osobi bez negativnih ocena šaljem i pouzećem.

U ponudi imam još jedan sličan Fossil sat, tako da ukoliko ste zainteresovani slobodno pogledajte.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Stefbro (76)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

123 pozitivnih ocena

Osečina, Kolubarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132821649