Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Carape za Vene NOVE Zip Sox za Cirkulaciju AKCIJA

25 pregleda
0 želi ovaj predmet

Carape za Vene NOVE Zip Sox za Cirkulaciju AKCIJA

Cena: 999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Darislav

(450)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

504 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Cene nisu fiksne, odredite ih sami. Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : ) Za kupovinu vise komada, moguca je veca korekcija cene.


Užasni bolovi u nogama, otečeni zglobovi i loša cirkulacija i te kako mogu usporavati vaše kretanje i remetiti vaš mir i raspoloženje.



Kompresivne čarape – Zip sox compression je proizvod koji će ovakve problema rešiti! Reč je o proizvodu koji nije ni nalik čarapama koje ste do sada koristili i skupim kremama koje i nemaju toliko efekta. Ovo je nešto potpuno novo, lako i jednostavno, a i te kako korisno.



Zip sox su čarape napravljenje od izdržljivog materijala – najlona koji propušta vazduh i dozvoljava vašoj nozi da diše. Dizajnirane su tako da se pozadi, u predelu lista nalazi rajsferšlus koji vam omogućuje da je lako obujete i još lakše skinete. Nisu debele, glomazne, teške i neprijatne za nošenje. Naprotiv, toliko su lagane i prijatne da je pravo uživanje dok su na nogama.



Čarape koje vam nudimo imaju višestruko dejstvo. Pre svega, idealne su ukoliko vaš posao ili dnevne aktivnosti zahtevaju da ste i više sati dnevno na nogama. Poznato je koliko rad na nogama utiče na oticanje i jake bolove prvo u zglobovima, a onda se oni šire i na kičmu i ramena. U ovakvim prilikama naše čarape su fantastično rešenje. Takođe, odlično deluju ako imate problem sa proširenim venama ili nekim reumatskim oboljenjem. Možete ih čak nositi i ako vam je cirkulacija slaba, jer su one napravljene tako da vrše blagu kompresiju u predelu lista i time poboljšavaju cirkulaciju.



Dizajn je savršen za svaku priliku. Možete ih nositi ispod pantalona, trenerke, ali dame ih čak mogu nositi i uz suknje i haljine. Pošto su otvorene u predelu prsta idealno se uklapaju uz sandale, japanke ili papuče.



- Pomažu otečenim i bolnim zglobovima;

- Idealne su ako imate proširene vene;

- Poboljšavaju cirkulaciju;

- Možete ih kombinovati uz svu odeću i obuću;

- Prijatne su i lagane.



Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde.

Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.
Unapred hvala

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Darislav (450)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

504 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132664925