Taxi Modi Di Vedere Ram

22 pregleda
0 želi ovaj predmet

Taxi Modi Di Vedere Ram

Završena

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Dupont

(254)

98,31% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

684 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Taxi Modi Di Vedere ram za naočare

Model: Taxi-235 C01
Zemlja porekla: Italija

Svi ramovi su izložbeni primerci sa potencijalnim tragovima korišćenja.

Uslovi prodaje prodavca

USLOVI LICITACIJE:

-I-
Pažljivo pregledajte fotografije i pročitajte opis predmeta! Fotografije su originalne od predmeta aukcije, osim ako nije drugačije naglašeno u opisu.

-II-
Pojedine fotografije sadrže ambijentalne ili ukrasne predmete. Predmeti imaju isključivo estetsku svrhu i nisu na prodaju niti su deo aukcija osim ako nije drugačije naglašeno.

-III-
Neispravni predmeti ne podležu reklamaciji ni u kom slučaju.

-IV-
Komunikacija isključivo preko Limundo poruka. Izuzetak su hitni slučajevi prilikom ličnog preuzimanja, NAKON dogovora porukama.

-V-
Predmet pakujem najbolje što mogu. Za štetu nastalu u transportu ne odgovaram. Cena isporuke nije uracunata u aukciju i plaća je kupac. Kupac može tražiti izmenu načina preuzimanja na svoju odgovornost.

-VI-
Ukoliko nakon pobede čekate završetak još neke od mojih aukcija, obavezno mi se javite u predviđenom roku kako bismo izbegli nesporazume.

-VII
Od kupca očekujem da se javi odmah nakon završene aukcije sa odabranim načinima plaćanja i preuzimanja. Ukoliko ne uspostavimo kontakt u roku od 3 dana, smatraću da je odustao od kupovine.

-VIII-
Kupcima sa negativnim ocenama kao i onima sa manje od pedeset jedinstvenih ocena slanje moguće tek nakon uplate.

-IX-
Standardno slanje podrazumeva pošiljku za isporuku za sledeći dan do 19h. Ako je potrebno isporuku izvršiti pre podne sledećeg dana, ili isporučiti "Danas za danas", gde je moguće- napomenite.

-X-
Nakon slanja pošiljke dobijate poruku sa brojem za praćenje i iznosom poštarine. Na zahtev kupca je moguća uplata poštarine pre slanja. Na taj način pošiljku možete preuzeti bez novca.

-XI-
Aukcije izlicitirane na ispod 150 RSD možete preuzeti lično bez dodatnih troškova. U slučaju slanja plaćate troškove pakovanja i rukovanja u iznosu od 100 RSD po aukciji.

-XII-
Ako imate pitanja, pošto pročitate opis i uslove, i pregledate fotografije; pitajte; bolje pre nego što licitirate. Na taj način kupoprodaju možemo izvršiti na obostano zadovoljstvo.

LICITIRANJE NA MOJIM AUKCIJAMA PODRAZUMEVA DA SE SLAŽETE SA SVIM NAVEDENIM USLOVIMA.

SREĆNO!

Prodavac

Dupont (254)

98,31% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

684 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 119101037