Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NAOČARE OPTYL YUGOSLAVIA RARITET 70TE!

440 pregleda
7 želi ovaj predmet

NAOČARE OPTYL YUGOSLAVIA RARITET 70TE!

Cena: 999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

metak9

(378)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

649 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

Naočare iz naslova iz sedamdesetih godina, kad se cenio i pravio kvalitetan proizvod, sa dioptrijskim staklima u odličnom stanju.
Slike su autentične i u velikoj rezoluciji.

Pitajte sve što Vas zanima PRE nego što licitirate, odgovoriću u najkraćem mogućem roku. Ne odgovaram za oštećenja nastala prilikom transporta kurirskom službom (maksimalno dobro ću upakovati predmet pre slanja, tako da, ako eventualno primetite neka ostecenja na pakovanju, odmah proverite sadrzaj i u slucaju nekih ostecenja odmah reklamirajte radniku od koga preuzimate posiljku i napravite zapisnik o tome.)
Isporuka isključivo nakon evidentirane uplate na moj tekući račun. NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO. Ako ste u inostranstvu za Vas kupovinu može izvršiti posrednik koji je registrovan na Limundu. Troškove poštarine snosi kupac.Molim Vas da poštujete Limundo pravila i da komunikaciju vršimo putem Limundo poruka. Kome ne odgovaraju uslovi molim da ne licitira. Pogledajte i ostale moje aukcije.
Srećna licitacija.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

metak9 (378)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

649 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 113633245