* Prelep sa simbolom OM * srebro 925!

205 pregleda
1 želi ovaj predmet

* Prelep sa simbolom OM * srebro 925!

Trenutna ponuda: 1.100 RSD

1.100 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

9 dana, 19 sati 26.06.2024. u 21:00 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

viksoni

(1.561)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.994 pozitivnih ocena

Beograd-Rakovica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

STANJE PRSTENA KAO NA SLIKAMA!

UNUTRAŠNJI PREČNIK 18mm.

OM je drevna sanskritska reč koju su prvi put čuli (osetili, spoznali) rišiji dok su meditirali. Dolazeći iz Hinduizma i Joge, za ovu mantru se smatra da ima visoku duhovnu i kreativnu snagu. Sveti zvuk Om se u Tantri obično shvata kao kosmička zvučna vibracija koja stvara, održava i apsorbuje sve u univerzumu.
Om je mantra ili vibracija, koja se tradicionalno peva (mantra) na početku i na kraju časa joge. Ova mantra omogućava da se zajedničkim disanjem i deljenjem ove mantre, energija grupe počne da harmonizuje dok usklađujemo telo/um/duh sa Univerzumom. OM zvuk, odnosno sveta vibracija Univerzuma, ima smirujući efekat i uvodi praktikanta u odgovarajuće stanje uma za praksu joge. Ponavljanje OM-a na kraju časa, zajedno sa tradicionalnim “Namaste” je izjava poštovanja prema praksi i prema drugima. Mi ga pevamo jer su ga jogiji pevali već hiljadama godina. A kada ga mantramo, mi se povezujemo sa tim jogijima na ritualan način, oslanjajući se na podršku u praksi onoga što su oni radili dugo, dugo vremena.

Dakle, kada su “sile nastanka” odlučile da stvore ovaj materijalni univerzum, bile su u stanju da koriste sveprisutni zujeći zvuk vibracije OM kako bi manifestovale ovu kreaciju. Ista vibracija nastavlja da postoji svuda oko nas, pa čak i u nama. Unutrašnjem zvuku je dato ime “antar-naada” (unutrašnji zvuk) koji se čuje kada utonemo u melodiju našeg čistog unutrašnjeg bića.

Nekako su drevni jogiji znali ono što nam kvantna fizika sada potvrđuje, da sve u Univerzumu vibrira i da je živo kao i da se celi univerzum kreće. Sve što postoji pulsira, stvarajući ritmičku vibraciju koju su drevni jogiji prepoznali kao zvuk OM. Zvuk Om, kada se peva, vibrira na frekvenciji od 432 Hz, što je ista frekvencija vibracije nađena širom svega u prirodi. Mi ne moramo uvek biti svesni ovog zvuka u našim svakodnevnim životima, ali možemo da ga čujemo u šuštanju jesenjeg lišća, talasa na obali i zvuku iz školjke.
Kao takav OM je osnovni zvuk Univerzuma, pa dok ga pevamo mi se simbolično i fizički podešavamo kao taj zvuk i spoznajemo našu vezu sa svim drugim živim bićima, prirodom i univerzumom. Pevanje Om omogućava nam da naše iskustvo prepoznamo kao odraz toga kako se ceo Univerzum pomera – zalazeće sunce, izlazeći Mesec, plima i oseka, otkucaji naših srca. Dok pevamo OM, postajemo deo tog univerzalnog kretanja, preko našeg daha, naše svesti i naše fizičke energije i počinjemo da osećamo veću povezanost koja nas u isto vreme uzdiže/inspiriše i umiruje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

POGLEDAJTE MOJE PREDMETE NA KUPINDU
https://www.kupindo.com/MojKupindo/Prodajem/Aktivni

AIK BANKA 105-0000405252629-81
JE BROJ RAČUNA NA KOJI ĆETE UPLATITI NOVAC NAKON LICITACIJE, NA IME VIOLETA ŽIVOJINOVIĆ, UKOLIKO NE PREUZIMATE LIČNO IZLICITIRANU STVAR. LIČNO PREUZIMANJE JE ISKLJUČIVO I SAMO NA ADRESI NA KOJOJ STANUJEM! ŠALJEM ISKLJUČIVO POST EXPRESSOM, KAO ŠTO SAM NAVELA U OPCIJAMA SLANJA, TE VAS MOLIM DA ME NAKON KUPOVINE NE PITATE DA VAM ŠALJEM POŠTOM ILI DRUGIM KURIRSKIM SLUŽBAMA.

Prodavac

viksoni (1.561)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.994 pozitivnih ocena

Beograd-Rakovica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 120188249