Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Privezak od Karneola

76 pregleda
0 želi ovaj predmet

Privezak od Karneola

Cena: 500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Dzoutjuber

(505)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.890 pozitivnih ocena

Majdanpek, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

jako lep primerak priveska od Karneola
Карнеол је кристал који појачава енергију, уноси психичку виталност и радост. Штити од лоших вибрација и помаже у разумевању унутрашњег бића и појачава концентрацију, повећава самопоштовање и помаже у каријери. Овај полудраги камен одличан је за постизање мира и хармоније и за ослобађање од депресије. Древни Египћани су носили карнеол да би смирили бес, утишали љубомору, завист и мржњу. Карнеол минерал савладава и трему приликом јавних наступа.

Налазишта карнеола су у Перуу, Бразилу, Уругвају, Индији и Аустралији.

Карнеол стимулише креативност, а његов уземљујући карактер доноси осећање контроле у ​​животу. Психолошки, овај минерал доводи до прихватања животног циклуса и отклања страх од смрти. Даје храброст, подстиче позитивне изборе у животу, одстрањује апатију и мотивише на успех у послу иу другим стварима. Карнеол је користан за превазилажење било које врсте злостављања. Помаже вам да верујете себи и својим ценама. Долази до сржи онога што вас покреће, превазилази негативно условљавање и потпомаже постојаност. Ментално, побољшава аналитичке способности и прочишћава перцепцију. Емотивно, овај кристал је моћна заштита против зависти, беса, озлојеђености- ваше или других људи. Смирује бес и затире емотивну негативност, замењујући је љубављу живота.

Карнеол стимулише и метаболизам, омогућава добру пробаву и смањује болове у доњем стомаку. Лечи фригидност и импотенцију. Посебно је добар за жене у трудноћи. Помаже формирање нових крвних ћелија, прочишћава крв- дајући више физичке енергије. Снижава шећер у крви, регенерише крвну зрнца, побољшава циркулацију крви и периферну циркулацију и зауставља крварење. Делотворан је при лечењу отворених рана, реуматизма, камена у бубрегу и осталих проблема са бубрезима, лечи болести јетре, простате и мокраћних канала. Регулише крвни притисак.

--- 16.01. 09:21 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

Dzoutjuber (505)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.890 pozitivnih ocena

Majdanpek, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122452501