Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ogrlica od kristala - Tigrovo oko

37 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ogrlica od kristala - Tigrovo oko

Cena: 700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Liminiks

(243)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

403 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Na prodaju je ogrlica od kristala, dostupna su dva kristala Tigrovo oko - jedan je tamniji (prikazan na fotografiji), jedan je svetliji, možete me kontaktirati za još fotografija. Dostupni modeli prikazani su na poslednjoj fotografiji, svi su različiti.

Nakit je potpuno nov i nekorišćen. Sve fotografije su lično moje.

Birate željeni kristal, boju kožnog lančića (crna, plava, zelena ili bež) i željenu "display" karticu. Idealno za poklon.


Tigrovo oko - kristal, karakteristike:

Lako je prepoznati poludragi kamen Tigrovo oko jer je specifično po svojim karakterističkim trakastim šarama koje podsećaju na oko tigra, odakle je i dobio ime. Nakon obrade ovog kamena nikako se ne mogu dobiti dva ista. Svaki je jedinstven, baš kao i ti!

Možemo reći da Tigrovo oko ogrlica svom nosiocu pomaže pri postizacnju zacrtanih ciljeva i očuvanju fokusa. Koristi se i za odbijanje negativne energije, ali i osobi donosi samopouzdanje, uliva hrabrost i zaštitu.

Poludragi kamen Tigrovo oko najbolje se slaže uz Device jer smatra da im, između ostalog, olakšava proces odlučivanja, ali može biti koristan i za druge horoskopske znake.

----------------------------------------------------------------------------------
Tagovi: kristali, kristal ogrlica, ogrlica od kristala, nakit za poklon, poklon za devojku, poklon za decka, poklon za drugaricu, poklon za rodjendan, poklon za novu godinu, poklon za godisnjicu, ogrlice za devojcice, ogrlice za decake, nakit za devojcice, visak ogrlice, heksagon ogrlice, horoskop, magija, nakit, jedinstven nakit, nakit za poklon, lepo upakovan

Uslovi prodaje prodavca

Slanje posle uplate.

Prodavac

Liminiks (243)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

403 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129433037