Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

HEKLANA OGRLICA UNIKAT RUČNI RAD BOHO

202 pregleda
2 želi ovaj predmet

HEKLANA OGRLICA UNIKAT RUČNI RAD BOHO

Cena: 700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Na slici su prikazani eksperimentalni radovi od pre par godina - na rasprodaji-unikati . Dimenzije su približe prosto je nemoguće sve tačno izmeriti, zato su slike jasne ali ako imate bilo kakvih nedoumica slobodno pitajte.Kombinacije zavise od vas. Na slici su prikazane u kombinaciji sa teksas bluzom, ......ali lepa kombinacija je uz belu indijsku bluzu.......zimska varijanta uz crnu rolku na primer ...kombinacija je mnogo ...odlučite sami...... Može biti i lep poklon dragoj osobi.
Ogrlica 1 - je napravljena od 50% meliranog mikrofibernog akrila i 50% pamučnog prediva , ukrašena je drvenim perlama a na kraju je trouglasti medaljon veličine 9,50 cm .Dužina cele ogrlice je 54 cm , dužina jedne polovine lančića je 39 cm .
Ogrlica 2 - Heklana ogrlica u boho stilu. Sirovinski sastav je 100% pamučni konac tamno zelene boje a ukrašena je drvenim perlama narandžaste boje .Dužina polovine lančića je 34 cm a medaljon je prečnika 6,5 cm. Ogrlica ima težinu i lepo pada odnosno stoji .
Ogrlica 3 - Heklana ogrlica u boho stilu. Sirovinski sastav je 100% pamučni konac crne, crvene i bele boje a ukrašena je drvenim perlama crvene boje .Dužina polovine lančića je 30 cm a medaljon je dužine 9,5 cm. Ogrlica ima težinu i lepo pada odnosno stoji .
Ogrlica 4 - Heklana ogrlica u boho stilu. Sirovinski sastav je 100% pamučni konac žute, braon i zelene boje a ukrašena je drvenim perlama žute i zelene boje .Dužina polovine lančića je 30 cm a medaljon zajedno sa perlicama koje vise je dužine 10cm. Ogrlica ima težinu i lepo pada .
Ogrlica 5 - Heklana ogrlica u boho stilu. Sirovinski sastav je 50% meliranog mikrofibernog akrila i 50% pamučnog prediva , ukrašena je drvenim perlama .Dužina polovine lančića je 35 cm a medaljon je dužine 15 cm. Ogrlica ima težinu i lepo pada odnosno stoji .
Ogrlica 6 - Heklana ogrlica u boho stilu. Sirovinski sastav je 100% pamučni konac 4 niti crna , dve boje sive i golublje plava a ukrašena je drvenim perlama bež boje .Dužina polovine lančića je 34 cm a medaljon je dužine 23 cm. Ogrlica ima težinu i lepo pada odnosno stoji .
Ogrlica 7 - Heklana ogrlica u boho stilu. Sirovinski sastav je 100% pamučni konac 4 niti braon , drečavo zelena, tamno zelena i narandžasta boja a ukrašena je drvenim perlama .Dužina polovine lančića je 45 cm a medaljon je dužine 17 cm sa resama. Ogrlica ima težinu i lepo pada odnosno stoji.
Ogrlica 8 - Heklana ogrlica u boho stilu. Sirovinski sastav je 100% melirani mikrofiberni akrila ,ukrašena je drvenim perlama bež i tirkizne boje .Dužina polovine lančića je 30 cm . Ogrlica ima težinu i lepo pada odnosno stoji .
Ukras za kosu 9 - napravljen o dpamučnog konca ( tako da neće dolaziti do statičkog elektriciteta prilikom nošenja ) u veselim bojama - boho stil.

Ukoliko vam se desi, da se ogrlica zaprlja od nošenja možete je bez problema oprati u veš mašini na 30 stepeni na programu za vunu i to na sledeći način: uzmite belu pamucnu majicu , iglu ,beli konac ( nemojte koristiti ništa u boji jer rizikujete puštanje farbe ) ufircajte (prišite ) ogrlicu na majicu , okrenite na naličje i ubacite u veš mašinu na pranje.....koristite tečni prašak za vunene stvari ( običan praškasti je agresivniji i može oštetiti boju perlica ) kad je izvadite iz veš mašine mokru ogrlicu odvojite od majice i položite vodoravno na beli peškir da se osuši, ukoliko je okačite može doći do blagog tegljenja.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 116449981