Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NARUKVICA NA RASTEGLJIVOM SILKU OD POLUDRAGOG KAMENA

322 pregleda
6 želi ovaj predmet

NARUKVICA NA RASTEGLJIVOM SILKU OD POLUDRAGOG KAMENA

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

milena62

(745)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.896 pozitivnih ocena

Aranđelovac, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Univerzalne velicine

Kombinacija ahata bocvane i crnog oniksa

Ahat
Ahat je izvrstan zaštitnički kamen, posebno za decu. Umirujući je i ublažavajući. Jača vezu tela sa zemljom. Daje hrabrost, energiju, snagu, rasteruje strahove i daje porast samopouzdanja. Smanjuje osećaj ljubomore i prizemljuje emocije. On je kamen sklada i unoseći elemente sklada u naše biće i živote, uveliko povećava ozdravljenje. Ahat takođe povećava kreativnost i stimuliše intelekt. Poznat je kao kamen koji donosi sreću. Ahat pomaže i kod problema desni i zubi. Pojačava vid.Deluje na pluća, krvne sudove, limfni sistem, probavu, pomaže kod anoreksije.Štiti od štetnih tehničkih zračenja (kompjuter, TV, mobilni uredjaji)



Ahat se prazni jednom nedeljno pod mlazom vode par minuta, a puni na suncu (ujutru ili predveče) ili uz gorski kristal.



Oniks
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje lične snage.Simbolizuje iskrenost, oštroumnost, duhovnu snagu i sprečava odliv energije.Boje oniksa se kreću od bele do skoro svih drugih boja.Najpoznatiji je oniks crne boje.On ima sposobnost da otkloni ili ublaži strahove i brige i da pomogne u kontroli jakih preplavljujućih emocija.Poboljšava koncentraciju i predanost, pomaže u isceljivanju rana, pomaže prilikom porođaja, povećava opštu izdržljivost i samokontrolu.Veoma je koristan i za tretiranje glaukoma, epilepsije, problema sa ušima, srcem, čirevima i oštećenim ćelijama.Poboljšava perifernu cirkulaciju i deluje pozitivno na strukturne sisteme kostiju i zuba, koštane srži, mekih tkiva, kože, noktiju i kose.



Oniks se prazni pod tekućom mlakom vodom, svakih deset dana.Puni se u posudi sa gorskim kristalom.Crni oniks, preko noći u saksiji sa cvećem, postaje još jači.

--- 11.02. 13:44 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

POSTOVANI KUPCI,

KOMUNIKACIJA ISKLJUCIVO PREKO LIMUNDO-KUPINDO PORUKA!

SVE STO VAS INTERESUJE PITAJTE PRE ISTEKA AUKCIJE.

MOLIM KUPCE DA MI SE JAVE U ROKU OD 24 h OD ZAVRSETKA AUKCIJE, KAKO BI POTVRDILI KUPOVINU. U SUPROTNOM CU SMATRATI DA STE ODUSTALI I SLEDI NEGATIVNA OCENA.

PAKETE SALJEM POSTEXPRESSOM ILI KAO CC PAKET ISKLJUCIVO POSLE UPLATE NA TEKUCI RACUN , A KABASTE STVARI KURIRSKIM SLUZBAMA PO VASEM IZBORU U KOJE IMATE POVERENJE

NE SALJEM POUZECEM!!!

NE SALJEM U INOSTRANSTVO I NA KOSOVO.

MOJE ARTIKLE MOZETE POGLEDATI KLIKOM NA:
http://www.limundo.com/Clan/milena62/SpisakAukcija
http://www.kupindo.com/Clan/milena62/SpisakPredmeta

Prodavac

milena62 (745)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.896 pozitivnih ocena

Aranđelovac, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 93912717