Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NARUKVICA LEDENI KVARC

496 pregleda
8 želi ovaj predmet

NARUKVICA LEDENI KVARC

Cena: 1.100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

milena62

(745)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.896 pozitivnih ocena

Aranđelovac, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Nova, nekoriscena
Duzina, odnosno obim 19 cm

Za ledeni kavrc na internetu pise:

Ledeni kvarc je tip kvarca koji je otkriven 2006. godine kada su himalajski glečeri na severu Indije počeli da se povlače zbog globalnog zagrevanja. Ovaj tip kvarca je dobio ime po neobičnim oblicima koji u sirovom obliku podsećaju na led.

To je kristal veoma visoke vibracije sa jakim metafizičkim osobinama koje omogućavaju aspirantu da se uzdigne do prosvetljenja. Stoga može pomoći pri spiritualnom buđenju, s obzirom da nosi energiju koja se lako prepoznaje u višim čakrama, posebno u srčanoj čakri, "trećem oku", krunskoj pa čak i osmoj čakri ili "zvezdi duše" koja je transpersonalna čakra (aureola). Pomaže jasnom razlučivanju i pronlaženju istine, omogućavajući nam da otkrijemo ono što zaista osećamo i čemu dubinski težimo.

Svojom prijatnom vibracijom pomaže u povezivanju sa emocijama, a posebno je pogodan za meditaciju, budući da pomaže kreiranju dubljih veza i istančanijem duhovnom razvoju. Omogućava lak dolazak u stanje unutrašnje tišine pogodno za mirnu kontemplaciju i duboku svesnost, olakšavajući dostizanje blaženstva i oslobađanje od vezanosti za stvari. Zbog ovih karakteristika je dobio nadimak "nirvana kvarc".

Ova varijacija kvarca je poznata i pod imenom skalarni kvarc i himalajski kvarc jer se kristali ledenog (nirvana) kvarca obično pronalaze sa drugim kristalima na njima pa zato imaju različite boje, od providne, preko bele do pastelno roze, a na nekima su viđeni tragovi ljubičaste i zelene. Veruje se da pojavljivanje ledenog kvarca u ovom istorijskom trenutku nije slučajnost, jer se smatra periodom duhovnog buđenja, i da je to deo plana koji nam pomaže da u potpunosti ostvarimo svoj potencijal i razlog postojanja na Zemlji.

--- 11.02. 13:31 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

POSTOVANI KUPCI,

KOMUNIKACIJA ISKLJUCIVO PREKO LIMUNDO-KUPINDO PORUKA!

SVE STO VAS INTERESUJE PITAJTE PRE ISTEKA AUKCIJE.

MOLIM KUPCE DA MI SE JAVE U ROKU OD 24 h OD ZAVRSETKA AUKCIJE, KAKO BI POTVRDILI KUPOVINU. U SUPROTNOM CU SMATRATI DA STE ODUSTALI I SLEDI NEGATIVNA OCENA.

PAKETE SALJEM POSTEXPRESSOM ILI KAO CC PAKET ISKLJUCIVO POSLE UPLATE NA TEKUCI RACUN , A KABASTE STVARI KURIRSKIM SLUZBAMA PO VASEM IZBORU U KOJE IMATE POVERENJE

NE SALJEM POUZECEM!!!

NE SALJEM U INOSTRANSTVO I NA KOSOVO.

MOJE ARTIKLE MOZETE POGLEDATI KLIKOM NA:
http://www.limundo.com/Clan/milena62/SpisakAukcija
http://www.kupindo.com/Clan/milena62/SpisakPredmeta

Prodavac

milena62 (745)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.896 pozitivnih ocena

Aranđelovac, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 95670953