Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ogrlica od haulita i vulkanske lave

69 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ogrlica od haulita i vulkanske lave

Cena: 1.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Heroneja

Heroneja

(159)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

262 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Ogrlica je rucni rad, od belog i zutog haulita, i zute vulkanse lave,koje razdvajaju mikro staklene i metalne (bez nikla, kadmijuma i olova) perlice i dodatno ističu lepotu svakog kamena. Ovo je idealna ogrlica za one koje imaju reumatske probleme,za smirivanje uma i balans energije.Duzina ogrlice je 52 cm.


Haulit je ekstremnoumirujuci kamen. Odlican je lek za nesanicu, posenbno ako je izazvana hiperaktivnim umom.
Haulit uskladjuje i priprema um da primi mudrost i uvide.
On oblikuje ambicije, duhovne i materjalne i pomaže vam da ih ostvarite. Ohrabruje rezonovanje, opažanje, strpljenje i takt. Popravlja karakter. Haulit ohrabruje smirenu svesnost, strpljenje, mudru akciju i pozitivno emocionalno izražavanje. Smiruje temperamentne osobe. Obeshrabruje nadmeno i prekomerno hrabro ponašanje, a ohrabruje suptilnost i takt.
Psiholoski, haulit poducava strpljenju i pomaze vam da eliminisete bes i nekontrolisanu ljutnju. Upija vas sopstveni bes i tudji bes usmeren na vas. Takodje pomaze da se prevazidju sklonost kritikovanju i sebicnosti, jacajuci pozitivne osobine karaktera.
Haulit smiruje um i odlican je za spavanje ili meditaciju. Dozvoljava da se odvija smirena i razumna komunikacija. Ovaj kamen jaca pamcenje i stimulise zedj za znanjem. Haulit oslobadja nesanice. Balansira nivo kalcijuma u telu, pomaze zubima, kostima i mekom tkivu.

Lava -vulkanski kamen je kamen iz srca zemlje.On otelotvoruje kombinaciju vatre i zemlje. Simbolizuje snagu i plodnost, stabilnost i vezu sa majkom Zemljom. To je kamen snage i hrabrosti,pomaze pri ozdavljenju,kod gubitka energije,vitalnosti i depresije . Vulkanski kamen stimuliše pozitivnu energiju..Vulkanski Lava kamen emituje prirodnu energiju, koja umiruje nervni sistem i tako u direktnom kontaktu sa telom, smanjuje umor i stres. Omogućuje da se um odmori, doprinosi emotivnoj ravnoteži, prirodnim putem nalazi balans između jin i jang energije. Omogucuje nam da ukorenimo rasprsenu energiju i pronadjemo fokus i ravnotezu i eliminiše neravnotežu.Najvise deluje na prvu cakru.
Preporucuje se kod reumatskih oboljenja,kod kostobolja,bolova u ledjima,zglobovima i misicima, kod sportskih povreda, za cirkulaciju i grceva u stomaku.
Zbog svoje porozne strukture idealan je za difuziju etericnih ulja.Dva najpopularnija ulja koja se koriste na Lava kamenu su lavanda i limun.Sipanje lavande na ovaj kamen pomaze vam da smanjite anksioznost i stres.A ulje limuna daje jednu zivahniju,pozitivniju i zdravu energiju tokom dana.

Uslovi prodaje prodavca

Molim Vas da dobro pogledate slike i procitate detaljno stanje i opis predmeta pre nego sto licitirate,ako je naznaceno sa vidljivim znacima koriscenja znaci da ima manu,koja je detaljno opisana u opisu predmeta i koja se vidi na slikama.Garderoba i obuca koju prodajem je uglavnom polovna , molim potencijalne kupce da o polovnim stvarima imaju realno mišljenje i ocekivanja.Ne prodajem iscepane,usivane i isflekane stvari.Oko 95 posto stvari se moze nositi u vrtic ili u skolu.Kada je NOVO ili kao novo to ce svakako pisati a vecina stvari je takva.Stvari su nosila moja deca. Ne bavim se preprodajom, nepušači smo i ne držimo kućnog ljubimca. Ako Vas nesto dodatno zanima,pitajte pre licitaranja ili kupovine,rado cu odgovoriti.Ne primam naknadne reklamacije!!!

Molim Vas da dobro procitate nacin slanja i placanja.Ne pokusavajte da menjate uslove prodaje i nacine slanja i placanja.Ne saljem preporuceno.

Placanje postnet-om ili na z.r. postanske stedionice,koji cu Vam dati nakon aukcije, slanje post express sluzbom, postarinu placa kupac.Robu saljem nakon evidentirane uplate.
Za Beograd postoji mogucnost licnog preuzimanja i placanja ukoliko Vam odgovara lokacija.

Zamolila bih neozbiljne i nesavesne kupce,da ne licitiraju i ne kupuju,moje predmete!

Pogledajte moje ponude i na kupindu....

Prodavac

Heroneja
Heroneja (159)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

262 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127171737