OGRLICA PRIVEZAK POLIRAN POLUDRAGI KAMEN KARNEOL-ONIX

41 pregled
5 želi ovaj predmet

OGRLICA PRIVEZAK POLIRAN POLUDRAGI KAMEN KARNEOL-ONIX

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 31.05.2024. u 21:12

Kupljen za: 444 RSD

Broj ponuda: 9 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.191)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.392 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

prelepo aranžirana sa prekidom niti-duži čvorića na 66cm , pri samom privesku karneol " ZUB " ca 3.5cm sa 1.2cm najveće debljine - u odličnom stanju

Karneol donosi vitalnost, pojacava plodnost. Stimulise metabolizam i obezbedjuje dobro snabdevanje organa i tkiva krvlju.
Pomaže da se postigne mir i harmonija, te nosioca oslobađa od ljubomore, besa, depresije. Takođe je izraziti kristal zaštite, koji će vas zaštititi od loše sreće.

Oniks je kamen snage. Pruža podršku u teškim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa. Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje i pomaže da se opustite u svom okruženju. Potpomaže samostalno rasuđivanje. Koristi se da izleči stare žalosti i teška iskustva. Prepoznaje i integriše dualnosti unutar ličnosti, daje samokontrolu. Donosi neprocenjivi dar mudrog odlučivanja. Koristan je za zube, kosti, bolesti krvi i stopala.

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Poslednji rok za poslednje aukcijske uplate je završno 16-i ......

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija , i tu , ako ih uopšte bude očekujem isključivo ozbiljne ponude - neozbiljne blokiram - Za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja u vidu CCpaketa , bez obzira kojeg prevoznika odaberem - Lična preuzimanja , za vreme leta nisu moguća !

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.191)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.392 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134415145