Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Energetix set ogrlica, minđuše i privezak, Svarovski

18 pregleda
0 želi ovaj predmet

Energetix set ogrlica, minđuše i privezak, Svarovski

Cena: 4.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

anissa

(160)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

196 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original Energetix Magnet Therapy komplet ogrlica, minđuše i privezak sa motivom zvezda. Nakit je izrađen od rodijuma i svarovski kristala. Svaki komad nakita sadrži neodijumski magnet za magnetnu terapiju (7 magneta na ogrlici i po jedan na svakoj minđuši i na privesku). Minđuše su na klipse. Dužina ogrlice podesiva: 40-44 cm. Vrlo malo nošena, veoma očuvano, kao novo.

Na svim slikama je konkretno predmet koji se prodaje (nisu kataloške slike), video je promotivni od proizvođača o magnetnoj terapiji.

Snaga magneta za zdravlje u nakitu ekskluzivnog dizajna.

O magnetnoj terapiji:

Mnogi ljudi osećaju prva pozitivna dejstva u roku od nekoliko dana. Drugi, pak, počinju da konstatuju promene tek posle 2 do 3 nedelje. To je individualno i različito. To zavisi i od raznih faktora, kao na primer od vrste tegoba i koliko je dugo osoba bolovala od istih. Normalno je da prvi znak kojim se eksponira terapija bude povećanje energetskog nivoa i bolje opšte osećanje.

Magnet utiče na cirkulaciju krvi. Što više krvi protiče kroz magnetno polje, to može biti veći efekat magneta. Iz tog razloga preporučujemo vam narukvicu ili ogrlicu kao primarni izvor magnetne energije, a minđuše kao sekundarni izvor (ušne školjke su slabije prokrvljene).

Magnetna narukvica ili ogrlica povoljno utiče na eventualna oboljenja, bolove u svim delovima tela. Magnet ima uticaj na krvotok, boljom cirkulacijom organizam može brže da eliminiše štetne materije, a hranljive materije i kiseonik se transportuju bolje u sve ćelije i u udaljenim delovima tela(npr u kolenu). Organizam na taj način bolje pomaže samom sebi.

Kod magnetne terapije veoma je važno da se pije dosta vode. Preporučuje se najmanje dva litra vode na dan.

Energetix nakit rađen je sa neodomijum magnetima jačine 1200 Gausa, a magnetni severni pol je usmeren na telo. Ovi magneti imaju izuzetno dugotrajnim dejstvo, neodijum gubi samo oko 1% svoje snage za 100 godina.

Nakit sa kristalima koji su lepljeni ne treba da se kvasi, da se ne bi otopio lepak. Ne nosite svoj nakit u bazenima (hlorisana voda), niti u moru (so) jer mogu da se oštete pozlata ili rodijum.

Magneti ne moraju da leže direktno na koži. Možete na primer da nosite Vašu narukvicu labavo na ručnom zglobu. Magneti su dovoljni jaki da bi imali uticaj na cirkulaciju krvi i sa nekoliko milimetara distance od kože.

Uslovi prodaje prodavca

Troškove slanja snosi kupac. Način slanja/preuzomanja (kurirska službu, CC, lično) po izboru kupca - od gore ponuđenih opcija.

Lično preuzimanje u Beogradu, okolina Vukovog spomenika, prema dogovoru.

Pitajte sve što vas zanima pre licitacije, kako bi izbegli eventualne nesporazume.

U slučaju bilo kakvog problema nakon preuzimanja paketa, kontaktirajte me pre davanja ocene kako bi problem pokušali da rešimo.

U slučaju vraćanja predmeta troškove snosi kupac.

Prodavac

anissa (160)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

196 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132967649