Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Dugmad za manžetne od ćilibara sa pozlatom

517 pregleda
12 želi ovaj predmet

Dugmad za manžetne od ćilibara sa pozlatom

Cena: 1.900 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Dzoutjuber

(505)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.890 pozitivnih ocena

Majdanpek, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Vrlo lepe manžetne od pravog ćilibara
Ћилибар је фосилизована смола дрвета. Ово је кристално чишћење и пурификације иако не спада у минерале и кристале у правом смислу те речи. Буди животну радост, доноси светлост и топлину. Привлачи љубав, стимулише срећу и задовољство.

Ћилибара највише има у Доминиканској Републици, Пољској, Литванији, Италији, Шпанији и Мексику.

Сматра се да ћилибар помаже у отклањању депресије. Овај нежни камен извлачи негативности из тела, прочишћује дух и срце. Помаже да се привуче љубав и стимулише срећу и задовољство. Регенерише ћелије и успоставља равнотежу. Добар је код гушавости и свих проблема грла. Појачава снагу током рехабилитације и убрзава опоравак после болести.

Он је познат по природној лепоти и топлим бојама. На кожи ношен ублажује све врсте кожних болести и алергија, псоријазу. Помаже код коштаних обољења, реуме, артритиса, артрозе, болова у крстима, зглобовима. Одличан је детоксикатор и заштитник од зрачења, припрема од рендгенских ваздуха, зрачења компјутера и других штетних енергија
Ћилибар олакшава тегобе са штитном жлездом, смирује организам, отклања несаницу, јача имунитет и олакшава бебама ницање зуба. Помаже и да се тело ослободи отрова, прочисте црева и умањи нагомилан стрес. Смирује централни нервни систем, мозак, епилепсију, побољшава меморију. Умањује порођајне болове и помаже зачеће. Има особину да скупља и привлачи електрицитет око себе и управо због тога се верује да носи у себи мистичну енергију и да има лековита својства.

--- 16.01. 09:05 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

Dzoutjuber (505)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.890 pozitivnih ocena

Majdanpek, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 80436831