Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ratel Metalik markeri

124 pregleda
1 želi ovaj predmet

Ratel Metalik markeri

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

saraclj

(310)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

370 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

PREMIUM KVALITETNO MASTILO NA VODENOJ BAZI: RATEL olovke u metalik boji su napravljene od visokokvalitetnog mastila na bazi vode. Boja je bez kiseline, netoksična i bez mirisa. U skladu sa EN-71-3 bezbednosnim sertifikatom. Osigurava sigurnost odraslih i dece za dugotrajnu upotrebu. Ove metalne olovke su trajne za pisanje na staklu, papiru i drugim glatkim površinama. Međutim, takođe možete obrisati metalne tragove vlažnom krpom jer je na bazi vode.
GLATKO PISANjE I POPUNjENI DETALjI: Ova trajna flomastera koristi dizajn u obliku dijamanta koji obezbeđuje dobar hvat čak i za decu. Mekani vrh od karbonskih vlakana obezbeđuje laku kontrolu i nesmetan protok kada se koristi. Fini vrh od 1 mm pogodan je i za rukopis i za popunjavanje detalja „uradi sam“ za slikanje/grnčarija/staklo. Uživajte u fantastičnim rezultatima koristeći ovaj set olovaka u metalik boji!
PIŠITE NA BILO KOJOJ POVRŠINI: Ove trajne marker olovke imaju metalik biserni efekat, svetlucavo metalno mastilo daje nebrojenim radovima blistav sjaj. Savršeno za „uradi sam“ dekoraciju foto albuma, spomenar, čestitke, bojanke za odrasle. Ovi metalni će se istaknuti sjajno na glatkim površinama, možete crtati na staklu, plastici, metalu, kamenu, papiru, odeći, grnčariji, drvetu i gumi da biste kreirali svoja zadivljujuća remek-dela.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Clanovima sa manje od 5 ocena saljem nakon uplate na racun.

Pre kupovine, pitajte za dostupnost!

Prodavac

saraclj (310)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

370 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127340721