Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pojas Za Proširenje Struka Za Trudnice

74 pregleda
0 želi ovaj predmet

Pojas Za Proširenje Struka Za Trudnice

Cena: 1.190 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

sauer62

(434)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

530 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Za Buduće Mame

Pojas Za Proširenje Struka Za Trudnice

Proizvedeno u Danskoj

Carrivell Flexi-belt Vaist Expander - vrhunsko rešenje za buduće mame koje traže udobnost i stil tokom svoje trudnoće. Ovaj inovativni dodatak vam omogućava da transformišete svoje voljene pantalone i suknje u elegantnu odeću za trudnice, osiguravajući da nastavite da nosite svoje omiljene komade garderobe tokom ovog posebnog vremena. Recite zbogom potrebi za potpuno novom garderobom za trudnice i uštedite značajnu količinu novca uz Carrivell Flex-kaiš za proširenje struka.

Dizajniran imajući na umu potrebe budućih mama, Flexi-pojas nudi praktično rešenje. Podesivi kaiš neprimetno proširuje struk vaše postojeće odeće, pružajući udobno i fleksibilno pristajanje dok vaša beba raste. Nema više kompromisa u pogledu stila ili uvlačenja u neudobnu odeću - Flexi-pojas vam omogućava da zadržite svoj lični stil dok prihvatate promene u svom telu.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, Carrivell Flexi-kaiš za proširenje struka osigurava izdržljivost i dugovečnost. Meka i rastezljiva tkanina se nežno prilagođava obliku vašeg tela, bez ikakve nelagodnosti. Podesivi mehanizam za pričvršćivanje vam omogućava da prilagodite kroj prema vašim potrebama, pružajući optimalnu udobnost tokom trudnoće.

Svestranost je ključna karakteristika Carrivell Flexi-kaiša za proširenje struka. Lako se prilagođava različitim stilovima pantalona i suknji, što ga čini pogodnim za širok spektar odevnih kombinacija. Bez obzira da li više volite farmerke, pantalone ili suknje, ovaj ekspander struka se neprimetno integriše sa vašom postojećom odećom, obezbeđujući besprekoran i moderan izgled.

Pored praktičnosti, Flexi-pojas nudi opuštenost. Proširivi dizajn omogućava postepena prilagođavanja kako vaš stomak raste, osiguravajući udobno pristajanje u svakoj fazi trudnoće. Eliminiše potrebu za stalnim ulaganjem u novu odeću za trudnice, štedeći i vreme i novac.

Prihvatite slobodu da nosite svoju omiljenu odeću i uživajte u udobnom pristajanju uz Carrivell Flexi-kaiš za proširenje struka. Doživite radost održavanja svog ličnog stila tokom trudnoće dok uštedite malo bogatstvo na odeći za trudnice. Iskoristite na najbolji način svoju postojeću garderobu i osećate se samouvereno i sa stilom uz ovaj inovativni dodatak.

Carrivell Flexi-kaiš za proširenje struka - vaš ključ udobnosti, stila i uštede tokom trudnoće.

Veličina: Univerzalna (rastegljivo)

Materijal: Organski pamuk

U paketu dobijate:
- elastični podesivi kaiš
- tri umetka u bojama: bež, plava, crna

Uslovi prodaje prodavca

Uplata pre slanja (cena proizvoda + poštarina po izboru kupca) na tekući račun Poštanske štedionice, u pošti i štedionici bez provizije.

Moguće slanje CC paketom po ceni od 200 dinara za pakete težine do 3 kg.

Nije predviđeno plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja).

Prodavac

sauer62 (434)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

530 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128647905