Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Abribter I diht za drvo

2.529 pregleda
23 želi ovaj predmet

Abribter I diht za drvo

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 21.03.2019. u 18:51

Kupljen za: 18.020 RSD

Broj ponuda: 63 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

MarinjoKraljevo

(61)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

70 pozitivnih ocena

Kraljevo, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Abrihter I diht za drvo marke Einhell th-sp 204 u ispravnom radnom stanju bez ostecenja. Masina je kupljena nova prosle godine i dodat joj je Jos jedan motor koji sluzi samo za valjke koji povlače drvo u diht,tako da je rad glavnog motora sada rasterećeniji i ne gubi snagu kao sto je gubio kod nove masine kada se optereti. Sada glavni motor samo vrti nozeve a pomocni samo uvlaci drvo u diht. Kada ne koristite diht onda uključujete samo masinu na glavni prekidač,a kada ga koristite uključite i pomocni motor. Na masinu kod sistema za povlačenje drveta sam samo dodao jednu pravljenu remenicu a skinuo fabricku tako da druge prepravke nije bilo. Novi vlasnik moze vratiti na fabricko stanje ali ja to nikako ne preporučujem jer ovako radi mnooogo bolje. Uz masinu se dobija stara remenicu,zastitne maskice,granicnici,postolje,dodatni motor,alat za zamenu i stelovanje nozeva...sve sto se vidi na slici.
1280 w je snaga glavnog motora i oko 700 w pomocnog (ja mslm...motor od masine za ves) sirina obradne površine je 204mm. Masina nije profesionalna i predvidjena za celodnevni rad,ali manje potrebe sa mekim drvetom ce svakako ispuniti.
Preporučio bih Licno preuzimanje zbog gabarita i tezine,kada bi mogla Masina i da se isproba.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje AKS, BEX, Lično preuzimanje

Prodavac

MarinjoKraljevo (61)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

70 pozitivnih ocena

Kraljevo, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 75418593